Billigaste sättet att transportera Country Bil Cross

Det finns tillfällen när du behöver för att få en bil från ett tillstånd till ett annat. Kanske är det en del av en längdskidåkning flytta, eller kanske du har köpt eller sålt en bil av staten. Det finns flera metoder för att transportera ett fordon, och de unika förutsättningar och finansiella detaljerna i varje gör varje alternativ värt att överväga. Biltransporter Basics

medan det finns flera metoder för att skicka eller transportera en bil, det finns inget enkelt svar på vilken är den bästa eller billigaste. Att köra en bil själv över staten linjen kan vara billigare än att hyra en professionell service, medan transportföretagen är ofta billigare för kust-till-kust sjöfart.

Pengar kanske inte är den enda avgörande faktorn. Vad man sparar i pengar kan gå förlorat i tid och besvär. Garantier för säker leverans kan komma på ökade kostnader och extra pappersarbete.
Gör det själv

Det enklaste alternativet är att transportera fordonet själv. Att köra bilen från punkt A till punkt B, och sedan återvänder med buss, kostar bara gasen och bussbiljett. Det kräver lite eller ingen pappersarbete, försäkrar att du vet när fordonet anländer och eliminerar behovet av att finna och samordna med en bil transporttjänst. För kortare resor en dag eller två, är detta alternativ oftast perfekt.

En variant på detta är att bogsera fordonet med en bil släpvagn eller på en platt-säng lastbil. Detta kommer också att kräva tid att köra till destinationen, men eliminerar den extra körsträcka och slit-och-tår på fordonet som skulle läggas från enheten. Detta alternativ fungerar särskilt bra när en del av en cross-country flytta. Du kan hyra fordon trailers genom U-Haul och andra uthyrningsföretag för rimliga priser.
Hyra en drivrutin


Om du inte vill göra kör själv, hyr en betrodd bekant att köra bilen. Utöver kostnaden för gas-och retur resa, kommer du också att behöva kompensera denna person för hans tid. Det är dyrare än att köra själv, men också sparar dig från att spendera dagar på vägen. Som med att köra själv, är detta alternativ mest prisvärda för kortare resor.
Använd Professionell Transport

Anställa en professionell service för att transportera bilen kan vara den mest bekväma och säkra sättet att skicka ett fordon. Det är också den billigaste vägen när du skickar en bil kust-till-kust. Vissa företag kommer att transportera bilen på en speciell bil släpvagn, medan andra kan skicka bilen via tåg. Berättigade transportföretag bör vara både bundna och försäkrad, och kommer att kräva en inspektion och en fraktsedel innan leverans.

Att hitta en seriös transportfirma, fråga dem som vet bäst, till exempel fordon återförsäljare, biluthyrning företag och bekanta som har levererats fordon. När du har hittat ett företag med ett gott rykte och rimliga priser, bör agenten ha möjlighet att enkelt gå igenom alla papper och försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150444.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.