Hur man säljer en begagnad bil på Craigs List

Om du försöker sälja en begagnad bil, kan du välja att använda en online-platsannonser webbplats som Craigslist.org. Craigslist erbjuder gratis "till salu" inlägg och en möjlighet att lägga upp till fyra bilder av en auto till salu. Det tar bara några minuter att skriva upp en annons, lägga till en bild eller två och lägga till det i listan, locka intresse otaliga potentiella köpare. Saker du behöver Review, Internet Pictures tillgång
används auto (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Skapa en Craigslist konto. Se länken i "Resurser" i den här artikeln för att logga in på registreringssidan. Ange din e-postadress och skriv in de kontroller ord.
2

Kontrollera det e-postkonto som du använde för att registrera ett mail från Craigslist.com. Klicka på länken i meddelandet för att omdirigeras till en lösenordsskyddad sida. Ange ett lösenord för kontot och sedan mata in den för kontroll. Klicka på "Skicka lösenord och loggar in" Addera 3

recension av "Användarvillkor" sidan och klicka på "Jag accepterar" om du godkänner. Välj den stad där du vill lägga upp en annons från rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet av skärmen. Klicka på "Go". Leta upp "Till salu" på stadens sida och klicka på "Cars + Lastvagnar."
4

Klicka på "Post" i det övre högra hörnet på sidan och klicka sedan på "bilar och lastbilar-av ägaren" länken för att posta en annons för en begagnad bil. Ange titeln på utstationering i rutan "Utstationering Titel," såsom det året, märke och modell av fordon du vill sälja.
5

Ange informationen om det använda fordonet du säljer i området märkt "utstationering Beskrivning." Du får ett stort utrymme för uppgifter, så lämna så mycket information som du önskar. Vissa detaljer som du kanske vill inkludera är hur många miles bilen har tillstånd interiör och exteriör samt eventuella nya delar såsom däck.
6

Klicka på "Lägg till /redigera bilder" på botten av formuläret för att innehålla bilder av fordonet. Klicka på "Browse" för att hitta bilden på din dator och klicka sedan på "Öppna" i pop-up fönster för att lägga bilden i annonsen. Bilden laddas automatiskt på sidan. Upprepa detta steg för att lägga till upp till fyra bilder. När du är klar klickar du på "Fortsätt" för att granska annonsen och bilderna.
7

Clcik "Redigera" för att göra några ändringar i annonsen och klicka sedan på "Fortsätt." När du är nöjd med annonsen, klicka på "Fortsätt" för att omdirigeras till en kontroll sida. Ange verifieringskoden ord som visas på skärmen och klicka på "Fortsätt." Ditt inlägg ska synas på Craigslist plats inom ca 15 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150448.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.