Hur man säljer en bil på webben

På grund av populariteten av Internet, har det blivit en populär marknadsplats för bilar, men du måste skydda dig mot populära bedrägerier som syftar till säljarna. Du kan annonsera i en mängd olika områden, att se till att nå människor både inom ditt lokala område och utanför, att öka dina chanser till en försäljning. Instruktioner
1

Få bilens titel redo och ha det till hands för dina köpare. Många glömmer var de lägger sin titel eller upptäcker att de har att beställa en ny, vilket kan ta flera veckor, beroende på vilken stat man bor i (vissa kan erbjuda en omedelbar titel). Kontrollera att du har det innan du börjar annonsera.
2

Rengör bilen helt, eftersom du måste ta bilder för att ge med annonser. Ta bort alla dina personliga tillhörigheter från bilen och rengöra den för att göra det så lättillgängligt som möjligt. Ju bättre din bil ser ut, desto snabbare kommer det att sälja.
3

Ta bilder av ditt fordon. Vissa webbplatser tillåter dig att lägga till många bilder, medan vissa bara tillåter fyra. Ta bilder som visar fordonets främre och bakre änden, sidovyer, bagageutrymmet, under huven, vägmätare, förarsidan hytt och baksätet.
4

Gå online för att avgöra var du vill att annonsera, vissa metoder är gratis och vissa inte. Dina lokala och omgivningarna tidningar sannolikt erbjuda en online klassificeras publikation, en betald alternativ. Craigslist är ett självklart gratis reklam metod, men var noga med att kolla in Cars.com, Autotrader och eBay Motors, som tar ut en avgift.
5

Skapa ett konto på reklam webbplatser och inkludera all relevant fordonsuppgifter i din annons. Inkludera året, märke, modell och VIN (chassinumret). Ange interiör och exteriör färg, underhåll historia, allmänna tillstånd och eventuella extra funktioner, såsom läder, uppvärmda säten eller en taklucka.
6

Lägg information som är specifik för din bil. Till exempel säger att fordonet var alltid återförsäljare bibehålls, blir utmärkt gas körsträcka, är stor i snön, är en en-ägare bilen eller lägga till detaljer som är relevanta för din bil och varför någon annan skulle njuta av det. Lägg till så många av dina bilder som webbplatsen kommer att tillåta.
7

Svara på intresserade köpare. Du kan ta emot samtal direkt, men räkna med att få e-post också. Kontrollera din skräppostmapp ofta, såsom e-post från nya adresser kan hamna i där.
8

Ställ in möten för provkörningar. De flesta människor kommer att vilja köra bilen innan du köper, eftersom begagnade bilar är en chansning. Träffa potentiella köpare tills du hittar en.
9

accepterar endast kontanter eller en bank check (bankväxel, certifierade eller teller check) från din köpare. Om du inte accepterar en bank check, verifiera informationen genom att kontakta banken för att kontrollera äktheten och fonder. Använd inte kontaktinformationen noterat på banken kolla, leta upp bankens telefonnummer själv och ringa från din egen telefon
10

Logga titeln över till köparen och skapa ett köpebrev,. som listar all information om bilen (år, märke, modell och VIN), köparens och säljarens namn och adress, datum för försäljningen, mätarställning, försäljningspris och att fordonet inte innehåller en garanti, eller säljs "som-är." Båda parter ska underteckna köpebrevet och behålla en kopia.
11

Ta dina tallrikar bort av den sålda bilen och returnera dem till din statens motorfordon avdelning så snart som möjligt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150458.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.