Hur man säljer en bil på Craigslist utan att bli lurad

Craigslist är ett bra sätt att sälja varor, men det är också ett bra sätt för bedragare att hitta dig. Instruktioner
1

DESCRIPTIONDescribe din bil eller vad du säljer. Var specifik och lägga till så många bilder som möjligt. Statligt du inte kommer att svara på alla mejl.
2

PHONE NUMBERRemember att sätta ditt telefonnummer på lägg och insistera på att de kontaktar dig direkt för att ställa in ett möte för att visa bilen.

Billiga 3

EMAILSRefuse att besvara e-post. I min erfarenhet över 90% av de människor maila mig om min lista var inte legitimt. De vill att du ska skicka tillbaka dem så att de kan skicka dig direkt. När de har din e den kommer att skicka skräppost eller försöka göra en skuggig affär med dig.
4

PERSONLIGT TOUCHOnly acceptera betalning i person och i kontanter. Acceptera inte postanvisningar från någon källa speciellt posten. De flesta människor som vill att du ska ta en postanvisning är bedragare med postanvisning ser riktigt din bank kommer att acceptera det, men ungefär en vecka senare att du lär dig att det är fejk.
5

INTE SHIPPlease don 't erbjuda leverans din bil någonstans. Det är en bluff. Vem behöver egentligen en gammal bil skeppas till Afrika eller var som helst för att materien fordonet måste hämtas personligen.
6

Bill of SALEEvery försäljning måste inkludera ett köpebrev. Detta kommer att skydda i fall något går fel med fordonet senare. Du kan hitta en gratis köpebrev på nätet, eller så kan du göra din egen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150438.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.