Hur man säljer en bil på Craigslist.org

Är din '94 Sentra redo för ett nytt hem? Kanske har du precis fått en möjlighet att vara barnvakt en kompis Testarossa medan de är i Europa för ett år. Oavsett anledning, sälja din begagnade bil på Craigslist.org är ett bra sätt att lasta av dina hjul. Saker du behöver Review, en begagnad bil
Bilens rosa slip (titel) katalog Internet (gratis på många bibliotek)
Visa fler instruktioner
1

Gör en lista över bra och dåliga saker om bilen.
2

Skriv en beskrivning av din bil. Börja din beskrivning med de viktigaste statistik om den bil som märke, modell, år, körsträcka, färg, antal dörrar, och några speciella funktioner som elektriska fönsterhissar, en dragkrok, etc. följa som alla bra saker om bilen, anteckna någon av de dåliga saker som "kopplingen bruten" eller
3

Gå till en dator, öppna en webbläsare och gå till http "behov vindrutan.": //www.craigslist.org.
4

Till höger finns många olika platser runt om i USA. Klicka staden närmast där du befinner dig (du kommer förmodligen vill arbeta med lokala bilköpare).
5

Leta efter en som heter kategorin "Till salu", klicka sedan på "bilar + lastbilar. "En lista av bilar och lastbilar till salu visas.
6

I det övre högra hörnet på sidan finns en" Post "länken. Klicka på den och följ instruktionerna för att skicka din bil till försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150422.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.