Hur man använder Craigslist att sälja lastbilar

Craigslist är en online klassificeras utstationering sajt. Det är mycket ekonomiskt eftersom det kostar absolut ingenting att skriva på hemsidan, eller visa objekt som har bokförts. Om du funderar på att sälja din bil, kommer craigslist låter dig posta en annons gratis om din bil säljer eller inte. Den annons som du placerar på Craigslist för din bil kommer att vara synlig för dem som tittar på hemsidan mest relevanta för din stad, så det finns en god chans att du kan sälja den lokalt. Saker du behöver
Bilder av lastbil (tillval) katalog Internet
Giltig e-postadress
Visa fler instruktioner
1

Ta flera bilder av interiör och exteriör av lastbilen du säljer och spara dem till din dator. Du kommer att behöva dessa bilder senare. Detta steg är valfritt, men har bilder som bokförts på din lastbil kan hjälpa den att sälja snabbare.
2

Besök www.craigslist.org. Klicka på den plats som är närmast dig. Din annons visas för tittare som finns i detta område.
3

Klicka på Post till Annonser länk. Välj Till salu alternativet. Se till att läsa alla varningar och samtidigt publicera din lastbil.
4

Välj Cars & Trucks länk. Om du är en auto återförsäljare, väljer bilar & lastbilar genom återförsäljare, om du individ väljer bilar & lastbilar av ägaren
5

Fyll i inläggsformuläret.. Försök att använda en catchy titel som innehåller året, märke, modell och färg på din lastbil. Välj ett rimligt pris. och lista placeringen av fordonet. Var noga med att inkludera körsträcka på din bil beskrivning, och eventuella problem med bilen kan ha. Omfattar även eventuella uppgraderingar bilen kan ha (t.ex. nya däck).
6

Klicka på Lägg till bilder knappen. Ladda upp bilder på trucken om du så önskar.
7

väljer att fortsätta när du har fyllt i all information. En bekräftelse kommer att skickas till din e-postadress som gör att du kan redigera, publicera och ta bort din annons. Se till att du kontrollerar detta mail, och faktiskt skicka din annons till craigslist hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150461.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.