Hur handlar Cars Online

Sedan tillkomsten av Internet, har det aldrig varit enklare att köpa och sälja bilar, lastbilar, sport eller fritidsfordon. Digital fotografering tillåter säljaren att presentera sin post i bästa möjliga skick och har den ses av en potentiell köpare tusentals miles away. Driftiga entreprenörer etablerar lönsamma företag som köper och säljer bilar på nätet. Saker du behöver
Kamera
Computer
Visa fler instruktioner
1 inlägg detaljerade bilder av alla bil funktioner.

Detalj din bil innan du sätter den till försäljning. Var uppmärksam på alla områden i både exteriör och interiör. Ren, polish och glans. Desinficera och deodorize alla ytor för att ta bort gamla livsmedel eller cigarett lukt. Gör mindre reparationer om det behövs. Du vill presentera bilen i allra bästa skick du kan uppnå.
2

Ta foton av fordonet med en digital kamera. Ta tydliga, detaljerade färgade bilder av alla sidor av bilen, under huven och i bagageutrymmet. Ta en annan uppsättning av alla möjliga profiler av interiören. Ta tillräckligt många bilder så att en långväga köpare kan se alla ytor i bilen. Ladda upp bilder till din dator.
3 Tillhandahålla korrekta auto bilder beskriver eventuella skador.

Upprätta Blue Book värdet på ditt fordon och ställa ett konkurrenskraftigt pris. Skriv upp en tydlig och kortfattad beskrivning av bilen, inklusive kommentarer om underhåll, reparationer, körsträcka och nuvarande skick. Var öppen och uppriktiga om rost, vattenskada eller bucklor. Rewrite din beskrivning, eliminera alla onödiga ordflöde. Minns när man betalar för en annons, är kostnaden baseras på mängden ord i din annons. Inkludera en e-postadress och telefonnummer. Kontrollera att telefonsvararen är påslagen med ett professionellt inspelade klingande budskap till skärmen dina samtal. Tyvärr, kommer du att ha en hel del "däck kickers" och säljare som kommer att svara på ditt inlägg. Granska meddelanden och samtal återgå till seriösa förfrågningar bara.
4

upprätta ett online-konto med E-Bay och Craigs List. Många nättidningar eller auto webbplatser handel tillåter också gratis registrering och billiga listor. Ladda upp bilder på bilen och beskrivning och placera en till-salu annons. Är din bil en klassiker, muskel bil eller racing modifierad bil? Om så är fallet, placera annonser i tidningen Auto samlare webbplatser eller webbplatser specialitet. Auto Trader Classics (se Resurser), en online auto trading webbplats utformad för unika eller modifierade bilar, är ett bra ställe att börja. Hitta begagnade eller nya bilar till salu på Auto Trader. Den online webbplats underlättar handel och inköp mellan långväga auto handlare. Både individer och bilförsäljningen företag kan använda tjänsten. Webbplatsen ger genomsnittliga värderingar, bilder, försäkring och auto tjänster omlokalisering.

Autotrader. com

1-866-288-6872

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150455.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.