Hur man säljer bilar på eBay

Att sälja en bil på eBay kan minska kostnaden för att sälja ett fordon genom en tegel och murbruk säljbolag och kan eliminera mycket av kostnaden och besväret med om att ta ut många tidningsannonser för bilen . eBay Motors har sin egen syster webbplats för att sälja bilar, och detta är den plats där du kommer att lista och sälja fordonet. Instruktioner
1

Rengör bilen noggrant och fotografera det. Ta bilder på utsidan från flera vinklar. Ta bilder av, inne stoppning instrumentbräda, säten och golv. Var särskilt försiktig för att fotografera några stora måla repor, inredning tårar eller skador.
2

Anmäl dig med eBay Motors om du inte redan har ett konto. Lista fordonet på plats i rätt märke och kategorierna modell på webbplatsen. När du listar bilen, det finns flera aspekter till den beskrivning som kommer att behövas för att ge potentiella köpare en grundlig kunskap om bilen.
3

Beskriv bilens historia. Om du inte vet mycket om dess historia, få sin historia på nätet från en webbplats som CarFax. Nämn en ålder av däck, något arbete som har gjorts på fordonet, eventuella olyckor har varit i och om den har underhållits korrekt eftersom det har varit i din ägo.
4

Inkludera ditt villkor för försäljningen. I de flesta fall kommer att hämta fordonet vara upp till köparen. Om du är villig att leverera bilen, detta anges i listan. Du kan ange om du befinner dig i närheten av ett fraktbolag som skulle kunna leverera fordonet eller om du bara kommer att acceptera betalning i personen vid den tidpunkt då bilen hämtas ut.
5

Lägg ditt bilder med noteringen.
6

sätta ett pris som är konkurrenskraftigt med "Kelley Blue Book" värde för bilen i sitt nuvarande skick. De flesta människor handla bilar på eBay eftersom de kan få en bra affär, så ett pris som är för nära till KBB värde inte kan sälja. Du kan välja en auktion format med ett betydligt lägre pris till intresse köpare och få dem budgivning, eller du kan välja ett fast pris för ditt objekt.
7

Överför bilens titel till köparen. Varje stat har lagar om överföring av titlar, så se till att ta reda på vad du är juridiskt skyldig att göra när du överför det. Du kan ta reda på genom att ringa din lokala avdelning av motorfordon eller besöka dess webbplats. De flesta kräver en enkel köpebrev som skall skrivas och undertecknas av båda parter och för titeln som ska undertecknas av båda parter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150437.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.