Hur Sälj My Classic Car online gratis

Att sälja en klassisk bil på nätet behöver inte vara dyrt. Det finns olika sätt att visa din bil till försäljning på nätet som kommer att kosta dig någonting. Nå en bredare publik än bara en "Till salu" skylt i fönstret, kan online-försäljning listor nå bil entusiaster runt om i världen. Var beredd på att säga adjö till din klassiska bil när anbuden börjar komma i. Du behöver
Kamera
Datorer
Internet
Bil titel
Visa fler instruktioner
Förbereda Listar Materials
1 Förbered ditt objekt i listan material.

Fotografera din klassiska bil. Ta högkvalitativa, detaljerade bilder av hela bilen, både inre och yttre skott. Använd en professionell fotograf om dina fotokunskaper eller kamera utrustning inte kan producera högkvalitativa bilder. Använd programvara fotoredigering att röra upp bilder om det behövs. Missrepresentera inte skicket på bilen genom att redigera ut skada med användning av fotoredigeringsprogram.
2 ge en visuell av hela bilen med hjälp av högkvalitativa bilder.

Document skada, slitage-och-tår, och modifieringar av bilen med foton. Ta bilder på instrumentbrädan, zooma in på vägmätaren att kontrollera körsträcka. Om det har varit anpassat arbete på bilen, visar de anpassningar med fotografier. Om det finns skador, såsom en ding eller repa, placera en linjal bredvid skador för att ge skala till fotot.
3 Samla all nödvändig information och historia om den klassiska bilen som ska ingå i försäljning noteringsavtal.

Samla all historik och information om bilen. Denna information bör innehålla bil specifikationer (specs), skador och problem, restaureringar och modifieringar, olyckor och tidigare ägare historia, underhåll historia, och all annan relevant information om den klassiska bilen. Bilen titel, köpebrev eller överlåtelse former, säkerhet och utsläpp kvitton, och registrering är också nödvändig. Kontrollera att bilen har inga utestående biljetter.
4 Bestäm det aktuella marknadsvärdet på din bil.

Research det aktuella marknadsvärdet av den klassiska bilen och bestämma din fråga pris. (Se nedan: "Bestämma marknadsvärdet av en klassisk bil"). Bestäm vad som kommer att bli det minsta du kommer att acceptera för bilen också. Jämför ditt begärda priset mot andra liknande bilar till salu på internet. Addera notering din Classic Car i gratis online Annonser
5 Gör din forskning.

Forskning på webben efter webbsidor som erbjuder gratis annonser för att sälja din bil. Gör en sökning på de sökord "sälja min veteranbil" kommer att dyka upp en mängd olika webbplatser att välja mellan.
6 Många webbsajter kommer lägga ut din annons gratis.

Välj de webbplatser du vill att lista din bil med. Några fria platser inkluderar:

Craigslist - Varje stad har en "Till salu"-avsnittet, under vilken det finns en "Bilar och lastbilar" avsnittet. Craigslist annonser pågå i sju dagar, och du kan bara placera ditt objekt i en stad i taget

Collector Car Annonser -. Placera en annons på denna webbplats är gratis med registreringen (också gratis). Klicka på "" Skapa annons "formulär för att lägga till din lista, med upp till fyra bilder. Annonser gäller för upp till sex månader

Auto Explosion -. Det finns inga avgifter för att publicera din annons, men att lägga till extra funktioner för att göra ditt objekt mer synliga kommer att kosta extra

Buzz Trader. - Registrera dig för ett gratis konto och din annons är gratis. Alla annonser löper tills fordonet säljs.
7 Nå ​​en bredare publik genom att publicera din annons på nätet.

Följ anvisningarna på webbplatsen för att placera en notering. Var noga med att läsa alla regler och villkor för webbplatsen. Ju mer detaljerad du gör din annons, desto bättre svar kommer att bli. Inkludera all information du samlat om bilen i ditt objekt. Addera Listing Din Classic Car i online-forum bil entusiast
8 Detaljerade bilder hjälper sälja en bil snabbare.

Forskning på nätet för online bil forum för klassisk bil entusiaster. Gör en sökning på de sökord "veteranbil forum" kommer att dyka upp en rad olika forum för att välja från.
9 entusiasten Besök auto forum att placera en annons.

Läs igenom forumen för att avgöra vilka som skulle vara lämpliga för reklam din bil på.
10 Läs det finstilta för varje webbplats.

Register med forum som du valt (gratis). Läs igenom villkoren för listor för forumet, eftersom varje plats kan ha olika regler.
11 Detaljer i en annons gör en försäljning enklare.

Följ stegen på forumet för att lista din bil på plats. Ju mer detaljerad du gör din annons, desto bättre svar kommer sannolikt att bli. Inkludera all information du samlat om bilen i ditt objekt.
Final Sale
12 Enas om all sikt och villkor skriftligen.

enas om ett slutligt försäljningspris med den potentiella köparen. Utarbeta ett köpebrev, tillsammans med eventuella villkor som gäller. Om du har beslutat att sälja bilen som är, notera detta på köpebrevet i klara ordalag.
13 Kassa och bekräftade checkar är en pålitlig form av betalning.

Bestäm betalningssätt. Certifierade checkar och kontanter är en pålitlig form av betalning. Online banking webbplatser, såsom PayPal, är också en pålitlig form av betalning som tillåter att köparen betalar med ett kreditkort eller bankkonto. Du måste ha ett konto hos PayPal för att acceptera detta betalningssätt. Gireringar, personliga checkar och avbetalningsplaner betala rekommenderas inte.
14 föra utförliga register.

Fyll i köpebrevet dokument och behålla en kopia för din bokföring på ett säkert ställe. Ge den nya ägaren åtminstone en kopia av köpebrevet.
15

överföra äganderätten till den nya ägaren och behåll en dokumentation av transaktionen.
16

Avbryt ditt försäkringsskydd på bilen när försäljningen är klar och den nya ägaren har tagit full äganderätt till fordonet. Kontrollera att den nya ägaren har köpt försäkring på fordonet, om tillämpligt.
17

Förbered bilen för omsättningen till den nya ägaren genom att ta bort alla personliga saker i eller på bilen som inte ingick i försäljning. Dessa poster kan innefatta bärbara GPS-system, tillbehör lagring, säte täcker, CD-skivor, registreringsskyltar, förbandslådor, och verktyg. Ta bort gamla inspektion klistermärken, parkeringstillstånd, och klistermärken registrering.
18 Var beredd att säga adjö till din klassiska bil när den säljs!

Ställ in en tid för den nya ägaren att plocka upp bilen när betalningen är mottagen och bilen är klar. Verifiera föraren har ett giltigt körkort, registrering, försäkring, tillfälliga eller permanenta registreringsskyltar, och en kopia av köpebrevet eller titel vid plocka upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150452.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.