Hur Ship ett fordon med tåg

Shipping bilar med tåg är en bra transport alternativ för att flytta och, beroende på var du är på väg, semester. Kostnaden leveranstid med lastbil kan bli högre på grund av kostnaden för gas.Train företag i Förenta staterna och Kanada organiserar arbetet med att fartyget personliga fordon. Som med någon metod för sjöfarten, är det bra att i förväg förbereda tågtrafiken. Ge företaget gott om tid för hämtning och leverans. Använd tåg sjöfart och lämna arbetet till någon annan. Saker du behöver
Titel
Försäkring
Visa fler instruktioner
1

Välj ett företag som passar dina specifika transportbehov. Autotransport järnvägstrafik och Auto Rail är två företag som plockar upp bilen från en plats och släpper den på en annan plats. Amtrak är ett annat företag som har en något annorlunda fraktsätt. Bilen rör sig på samma tåg som den person. Någon måste alltid medfölja bilen så detta är ett bra alternativ för att skära ned på hyrbil kostar på semester.
2

Gör överenskommelser med företaget två dagar till en vecka i förväg. Mer uppgifter är alltid bättre. För att göra arrangemang, ett bevis på ägande och försäkring.
3

Rensa ut några personliga tillhörigheter i bilen om du inte skickar med Amtrak. Amtrak gör personliga tillhörigheter som ska packas i bilen så du inte behöver bära runt så mycket bagage på resan.
4

Ordna vara tillgängliga för upphämtning av fordonet. Om du måste gå före bilen, överlåta denna uppgift till en nära vän eller familjemedlem. Ge företaget en uppsättning nycklar och hålla ett extra par med dig.
5

vänta på leverans, vilket bör ta allt från tre till 25 dagar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150456.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.