Hur bli av en nedlagd bil som fortfarande har bra delar

Talesättet "En mans skräp är en annan mans skatt" kunde inte vara mer sant när det kommer till det gamla, klådde upp bilen på bakgården. Om du är ägare av en gammal bil som har rost på baksidan, så ska du veta hur man kan bli av en nedlagd bil som fortfarande har bra delar. Tjäna lite pengar genom att sälja delar till helgen mekaniker som vill exakt vad du har. Många klassiska bilägare är alltid på jakt efter sitt nästa projekt bil att fixa upp eller delar bil att riva ner. Hitta de köpare genom att ta några bilder och rubrik på nätet för att få jobbet gjort snabbt. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Digital Account kamera hotell med en online-säljare
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om du vill sälja enskilda delar eller sälja hela fordonet. Fördelen med att sälja enskilda delar är att du kan tjäna mer pengar, men det kan ta lång tid att sälja alla de användbara delarna, och du måste ta bort de delar själv. Om du säljer bilen hela som en "delar bil," du spara tid och ansträngning, men kommer inte att göra så mycket pengar. Denna artikel täcker sistnämnda processen.
2

Förbered för försäljning av din "bildelar" genom att rensa bort ogräs och annat skräp så att du kan komma åt bilen lätt och säkert. Inspektera bilen och skriv ner de delar som kan användas för att åtgärda eller förbättra ett annat fordon. Om du säljer bilen hela för delar, kommer du fortfarande att överföra äganderätten till den nya ägaren, så samla lämplig dokumentation, t.ex. titel och ursprungliga köpebrevet.
3

Fotografera fordonet. Ta bilder av viktiga delar som du vill lyfta fram i försäljning, såsom karossdelar som är i god form, motorkomponenter, fönster och hjul.
4

Bestäm om du vill sälja den bil via en online-auktion (t.ex. e-Bay) eller via nätet platsannonser (t.ex. craigslist.org). Du kan också betala för att placera en annons i en online eller tryckt tjänst som specialiserat sig på att sälja bilar och bildelar, såsom Auto Trader (autotrader.com).
5 p Om din bil är ett märke och modell som är populär bland samlare, skapa flygblad och lägga upp dem på lokal garage och visar bil.
6

Slutligen, kan du sälja bilen direkt till en bärgning gård. Du kan inte få bästa möjliga pris, men det är det snabbaste sättet att få den gamla bilen från din egendom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150440.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.