Hur man säljer ett fordon Carmax

Försöker sälja din bil dessa dagar kan vara en mycket tidskrävande och svår process. Ett alternativ för dig som blir mer och mer populärt är att sälja din bil till Carmax. Processen att sälja din bil till dem är ganska lätt och kommer att kraftigt minska stress och pappersarbete som krävs för att sälja din bil individuellt. Följande steg kommer att visa dig exakt hur man korrekt att sälja din bil till närmaste Carmax platsen. Saker du behöver
bil du vill sälja
Vehicle Titel
Registrering
Keys
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Först, gå online och hitta närmaste platsen för dig.
2

Nästa, ta din bil till en Carmax plats och har dem bedöma det gratis.

Processen för att värdera fordon kommer att ta ca 30-45 minuter. Den värderingsman kommer att titta på körsträcka, interiör /exteriör skick, och andra reparationer.
3

När bedömningen är klar, kommer du att få ett erbjudande som är bra för 7 dagar.
p Det är en bra idé att ta lite tid och översyn för att erbjuda innan beslut fattas. Detta erbjudande är inte överlåtbara och är vanligtvis runt den blå boken priset för det fordonet.
4

När du bestämmer dig för att du kommer att acceptera erbjudandet, gå tillbaka till generalagenten för att slutföra försäljningen.

Du måste ta med följande: fordonets titel, registrering, alla nycklar, bruksanvisning, och en fotolegitimation. Det kommer att finnas några enkla pappersarbete att fylla i när du kommer dit, men det kommer att vara ganska snabb.
5

Nästa, avveckla alla återstående saldon på din bil på generalagenten.

En del av slutföra försäljningen ingår ställa eventuella utestående lån du har på bilen. Carmax kommer att kontakta din ekonomiska operatör och räkna ut vad du är skyldig eller vad de är skyldiga dig.
P Om du inte har ett lån på din bil, då Carmax kommer att skriva en check för priset på fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150445.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.