Hur man säljer en bil på MSN

MSN Autos är en populär väg där för att sälja din bil. Det kan placera din annons i ett nät av mer än 13 miljoner köpare. MSN har också ett samarbete med Autotrader tidningen och webbplatsen. Gå MSN Autos och utnyttja alla som läser AutoTrader. Instruktioner
1

Samla viktig information om din bil. Du måste veta din bil s år, märke och modell, samt vilken typ av utrustning du har (standard och tillval). Du behöver också en fullständig beskrivning av bilen, inklusive eventuella skador, och bilder på din bil.
2

Visit Autos.MSN.com. Detta är den webbplats som du kommer att använda för att sälja din bil. Du kan leta upp värdet på din bil eller se andra bilar till salu i ditt område. När du är klar kan du klicka på länken för att sälja din bil.
3

Köp en annons. MSN Autos erbjuder tre typer av annonser - standard, förbättrade och deluxe. Standarden annons kostar $ 25 och du kan ha en online-annons med en bild i tre veckor. Den utökade annonsen är en åtta-veckors paket som kostar $ 39 och inkluderar en online-annons med nio bilder och en tidskrift annons med en bild. Deluxe-paketet har en online-annons med 18 bilder och en tidskrift annons med en bild. För $ 69, kommer den deluxe annons gå tills bilen är såld. Priser kan komma att ändras.
4

Bygg din bil annons. Var noga med att inkludera all nödvändig information, till exempel fabrikat, modell, år, antal dörrar och motorstorlek. Framgången för din annons beror på dina säljargument. Peka på de positiva aspekterna av din bil, såsom ren interiör, låg körsträcka och senaste uppgraderingarna. Också vara ärlig om någon skavank din bil har.
5

Betala för din annons och lämna dina kontaktuppgifter. Köparna kommer att kontakta dig via e-post eller telefon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150430.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.