Hur man säljer ett overksamt Car Online

Att sälja ett overksamt bil på nätet sker på ungefär samma sätt som att sälja en fungerande bil på nätet. Den enda, och mycket viktigt, skillnaden är att se till att fullt ut och uppenbarligen avslöja tillståndet i bilen och vad som inte fungerar. Om du exakt beskriva skicket på bilen, kommer de potentiella köparna har färre frågor och känna sig säkrare på att köpa bilen. Dessutom, se till att ta många bilder och svara på alla frågor snabbt och fullständigt. Saker du behöver
bil att sälja
kamera
Datorer
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
sälja ett overksamt Car Online
1

Det första steget är att ta bilder och att samla alla uppgifter om bilen. I notering, måste du ange all information om bilen du kan, inklusive de uppenbara saker såsom år, märke och modell, men också fler detaljer såsom storleken på motorn, VIN, olycka historia, underhåll historia och många andra.
2

Därefter listar bilen på en webbplats. Den mest populära platsen är förmodligen craigslist, och detta gör att du kan skriva så mycket eller så lite som du vill. Fördelen till andra bil-specifika webbplatser (eBay Motors, cars.com, etc.) är att de har en form som talar om vad som ska ingå. När man beskriver bilen på hemsidan, desto fler detaljer du inkludera, desto bättre. I detta fall är det gamla talesättet fel. Istället. Det är inga nyheter är dåliga nyheter, eftersom tystnad på en fråga kommer att leda personen att anta det värsta, och orsaka tvivel på resten av bilen. Naturligtvis, se till att ange villkor och vad som inte fungerar om bilen.
3

Efter noteringen bilen, se till att reagera snabbt och fullständigt till alla de frågor som kommer att frågade. Sätt dig i den andra personens skor, skulle du spendera tusentals dollar utan att checka ut först? Efter försäljningen, se till att betalningen har rensat (aldrig ta betalt för mer än beloppet och skriver en check för att täcka frakt), och vrid bilen till köparen eller rederiet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150443.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.