HUR DU TAR sälja bilder för auto återförsäljare

Rubriken är något självförklarande. Det finns några saker man bör tänka på innan du dyker in i marknadsföringen sidan av fordonet fotografi-Var inte skrämmas, dock. Det kan vara tidskrävande men väl värt ansträngningen. Instruktioner
1

Var uppmärksam och ta notis om ljuset i din omgivning. Din bil bör placeras på en plats där ljuset kan slå minst 70% procent av det, vilket gör att bilens färg för att visa tydligt. Rensa din bakgrund av distraktioner som andra människor eller tecken
2

. Om du är på ett återförsäljaravtal försöka få hörnet eller framsidan av återförsäljaravtalet halkade in i bakgrunden, förstärker att bilen kommer från en återförsäljare.
3

Knäpp ett par snabba bilder av framför och vid sidan. Granska dina snabba bilder och vara som kunden sinnade som du kan. Kontrollera också de vita och darks i bilderna för att se om de ser blekt ut eller korniga. Om dina vita är för ljusa och högdragna du kan behöva justera din vitbalans nedåt. Om dina svarta har för mycket brus, artifacting eller kornighet förvandla dina ISO-inställningar ner. Experiment och ta din tid.
4

När du känner dig bekväm med kamerans inställningar gör din första bild kroken. Ta några olika vinklar och sätta dig själv i huvudet på fotografer visar bil. Vrid ratten ut och sitta ner på marken på framsidan förarens hörn och knäppa ett skott. Framsidan av fordonet och hjulet kommer att vara överdrivna och kraftfull ser samtidigt visa sidan och galler av fordonet. Detta är alltid ett bra skott för sportbilar, stadsjeepar och lastbilar, men för en annan publik som minibussar prova något lite mer användarvänliga och mindre aggressiva ser. Låt fantasin ta över och ta några roliga bilder att hitta en som verkligen kommer att dra kunder till en annan look.
5

Ta bilder på varje sida, insidan av flaket och hjulen. Glöm inte att få en klar bild av däckets slitbaneförslitning också. Om du har ett makro funktion kan du slå på den för denna detaljerade skott. Steg inne i fordonet och göra en fullständig bild som precis som om du förklarar varje funktion i bilen till kunden. Alltid få en bild av körsträcka och eventuella extrafunktioner som navigationssystem eller DVD-spelare. Den sista uppgiften är att få en detaljerad bild (er) av motorn. Se till att kunden kan se slangar, rör och bitar tydligt.
6

Tänk på att du gör detta för kundens bästa så att de kan se varje bit och känna att de har satt i bil. Detta skapar en automatisk känsla av delaktighet, en viktig del av försäljningen ansträngning. Med lite experimenterande och arbete du kan komma till en punkt där processen är näst natur men aldrig glömma att fokusera på detaljerna. Granska varje bild när du laddar upp och se till att den är i fokus och att det ärligt skildrar fordonet. Resten är kvar upp till den enskilde försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150431.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.