Hur till Öka försäljning av begagnade bilar

Ökad försäljning av begagnade bilar är viktigt om du är en återförsäljare eller privat klädsel vill sälja fler bilar. Lyckligtvis finns det taktiker som kan användas för att öka försäljningen och höja vinsten samtidigt. Begagnad bil säljare är tyvärr kända för en brist på ärlighet och dåliga affärsmetoder, så det är viktigt att öka bilförsäljningen genom respektfulla taktik som tar hänsyn till de inneboende rädsla och oro för bil shoppare. Instruktioner
1

List lägre priser. Även om det kan tyckas självklart att lägre priser kommer att dra in fler köpare, det finns andra fördelar med reklam här informationen. Om du annonserar bilen för ett lägre pris, men din återförsäljare erbjuder finansiering, kanske du kan få köparen att ta ett tjänstekontrakt eller förlängd garanti, vilket skulle kunna öka vinsten med mer än den extra rabatt erbjuds på fordonet.
Sida 2

Sälj via online-auktioner. Online auktionshuset eBay Motors är en populär plats för att sälja begagnade fordon, med återförsäljare och privata kläder likadana använder tjänsten. När du säljer på nätet, se till att överväga din returrätt och arrangemang sjöfart, som du är säker på att få bud från köpare som bor långt borta från din huvudsakliga verksamhet.
3

Ta fler bilder . Om din bil är utrustad online via Cars.com, AutoTrader.com eller liknande webbplatser, få extra bilder på varje fordon i ditt lager. Medan fyra eller fem bilder som används för att räcka, vissa återförsäljare ta dussintals bilder för varje fordon. Detta ger trygghet för köpare, och de kan vara villiga att betala ett högre pris för bilen om det sticker ut från andra i dina bilder.
4

Erbjud en garanterad handel ersättning. Vissa begagnade bil shoppare har en gammal bil på sin bakgård, eller de kan söka ett exceptionellt mycket. Om en återförsäljare erbjuder en garanterad handel bidrag på $ 2.000, är ​​det sannolikt många av de inbytta fordon kommer att ha verkliga värden betydligt mindre än så. Men återförsäljaravtalet kan blåsa upp priserna på dessa fordon på sin lott att kompensera förlusterna.
5

Ha en speciell händelse. Reklam en "utförsäljning" eller "repa bil försäljning" kan dra köpare till din vara. Bara vara säker på att ha tillräckligt med personal på plats för att hantera kundernas ökade trafiken. Även om inte alla köpare kommer att göra ett köp under evenemanget, kan du öka storleken på dina utsikter listor.
6

Skicka en direkt-försändelse till dina nuvarande kunder. Det kan vara dyrt, men det kommer att öka fram-of-mind medvetenhet som konsumenterna har om din återförsäljare. En direkt-försändelse kan fokusera på låga månatliga betalningar, eller storleken på ditt lager om du har ett stort antal bilar och lastbilar i lager. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150451.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.