Hur man säljer en Harley-Davidson Bike

skilsmässan med en Harley-Davidson motorcykel kan vara svårt för vissa. Oavsett anledning, se till att du har cykeln detaljerad och kör i toppskick, och sedan välja en mängd olika platser för reklam det är till salu. Forskar ett korrekt marknadspris kommer att se till att du får top dollar. Instruktioner
1

Forskning värdet på din motorcykel. Många online prissättning guider ger dig möjlighet att beräkna värdet baserat på dess tillstånd, år och körsträcka.
2

Rengör din motorcykel och polera kromdetaljer. Ta den till din lokala mc verkstad och få dem att göra en rutinmässig stickprovskontroll för att se om något är i behov av omedelbar reparation.
3

Skriva ut färg flygblad som innehåller foton av din cykel och släppa dem på din lokala bildelar återförsäljare, Harley-Davidson butik eller bilmekaniker. Många gånger dessa platser kommer att ha en anslagstavla för denna typ av inlägg.
4

Placera en "till salu" skylt på baksidan av motorcykeln. Lägg dina kontaktuppgifter.
5

Lägg ut en annons i platsannonser avsnitt av din lokala tidning. Inkludera en bild om möjligt. I annonsen, fokusera på de bästa egenskaperna hos motorcykeln och vad som gör den unik.
6

Besök en lokal Harley-Davidson klubb. Många städer har lokala mc klubbar. Detta kan hjälpa till att sprida ordet om din cykel. Fråga anställda på motorcykeln butik eller en lokal MC-återförsäljare om de känner till några klubbar för Harley-entusiaster i området.
7

Lägg din motorcykel på nätet. Craigslist.org är ett sätt att marknadsföra motorcykeln. Alltid innehålla bilder och en detaljerad beskrivning av året, körsträcka och skick cykeln. Andra specialitet webbplatser för försäljning av cyklar inkluderar Cycletrader.com och Ebay Motors.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150464.html

Previous:
Next: No

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.