Hur man säljer begagnade bilar på Ebay

EBay är en av de största online-auktion webbplatser i världen, med människor att köpa och sälja varor från tusentals platser. Medan vissa människor tror att platsen är bättre lämpad för mindre föremål, samlarobjekt och kläder, det finns människor som gör en hel del pengar genom att använda webbplatsen för att sälja bilar. Den online-auktion webbplats har även en separat eBay Motors, där du kan sälja bilar på nätet. Innan sälja som begagnad bil på eBay måste du registrera ett konto och ta bilder av ditt fordon. Saker du behöver
Internet Begagnad bil
Digitalkamera
Visa fler instruktioner
1

Register med ett konto på eBay om du don ' , t har redan en. Om du inte har ett konto, kan du sälja i Motors avsnittet direkt. Du måste ha ett kreditkort på filen och i vissa fall kan kräva att du har ett Paypal-konto anslutet liksom.
2

Ta dig tid att bekanta dig med eBay Motors plats eftersom det är lite annorlunda än deras huvudsida. Du ska se vad andra bilar säljs i ditt område och typ av pris de förde så att du kan bestämma hur du priset din bil.
3

Använd en digital kamera för att ta bilder av bilen. Tillbringa särskild uppmärksamhet på eventuella bucklor eller skador på bilen, speciellt på kroppen. Köpare vill se exakt vad de får och de kan försummar någon auktion där det inte finns några bilder eller bilderna är vaga. Ta några bilder ifrån bilen och några från nära håll.
4

Skriv din auktion vara så ärlig som möjligt. Ange skick bilen, bilens historia, eventuella problem med bilen på insidan eller utsidan och all relevant information om fordonet som kanske inte syns från bilderna. Ladda upp informationen på sin server tillsammans med dina fotografier och auktionen kommer att gå live omedelbart.
5

Svara på frågorna så fort en köpare frågar och vara så ärlig som möjligt. Du kan ha köpare som vill se bilen i personen eller ta en provtur och om det bidrar till att göra en försäljning, ska du komma överens. När auktionen slutar du behöver bara vänta på betalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150427.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.