Hur tjäna pengar Köpa och sälja bilar

Ekonomer och affärsmän lika ofta säger att de största möjligheterna inträffar under en nedåtgående period i ekonomin, likt den vi befinner dig i. Jag hatar att tala i sådana hjärtlösa termer, men en persons olycka kan vara en annan persons vinning. När arbetslösheten är på uppgång och löner håller "fryst" folk kommer att sälja värdefulla föremål, liksom sina bilar, för att hjälpa till att gå ihop. Det är där människor som har råd att ta en liten risk och förfoga inkomst finns att köpa dessa poster gör det, och sedan "flip" dem för en vinst. Du kanske har hört framgångshistorier av människor som har gjort en betydande summa pengar "flippa" bilar, men tänk på att denna satsning är inte så lätt som det låter och du måste vara beredd att tolerera en viss risk. "Vända" bilar har blivit lika populärt som "flippa" hus så bli inte förvånad om du stöter på någon tävling på vägen, men som i alla affärer konkurrens är hälsosamt. Instruktioner
1

veta att du kan tjäna pengar att köpa och sälja bilar är en sak, men att veta vilka bilar att köpa och var man kan köpa dem är den stora frågan. Att köpa en bil från någon som postat en annons i tidningen förmodligen inte det bästa stället att börja. När man arbetar med en annan individ, är det svårt att bedöma vilket skick bilen är i, och oddsen är att bilen har något sentimentalt värde för sin ägare gör det svårare för dig att få en bra affär på det. Det bästa stället att börja titta är på offentliga auktioner. Tro det eller ej, griper den amerikanska regeringen tusentals bilar varje år genom sina myndigheter (IRS, DEA, FBI), och auktionera bort dem till kraftigt rabatterade priser. På grund av vissa lagar som gäller för auktionera ut egendom som har beslagtagits, har regeringen inget annat val än att erbjuda dessa fordon på upp till 90% rabatt det ursprungliga värdet. De har ett brett utbud av bilmodeller på grund av de olika typer av människor vars bilar får beslagtas eller återtas. De flesta av dessa bilar som beslagtagits av FBI och DEA ​​är inte din genomsnittliga Honda eller Toyota. Brottslingar och narkotikahandlare vilja äga snygga bilar så för det mesta är dessa high-end modeller som BMW, Mercedes, Lexus, Acura och Infiniti, av vilka de flesta får auktioneras ut för mellan $ 10,000 - $ 20,0000. Eftersom IRS och andra banker återta bilar från genomsnittliga individer på grund av bakomliggande skatter eller en fallerande lån, kan du också hitta bra erbjudanden på Hondas, Toyotas och Nissans om det är mer i din prisklass. Dessa bilar tenderar att sälja allt från $ 2.000 - $ 10.000. Slutligen, om du deltar i en live-auktion är det viktigt att du tar en mekaniker med dig för att inspektera bilen. Efter auktionen är avslutad och du är den vinnande budgivaren får du en timme för att inspektera bilen för att se till att det är bra skick. Efter att en timme, är du på kroken, så att säga, för det klubbade priset på bilen. En bra sajt för att läsa mer information om offentliga auktioner och hitta en auktion nära dig är http://www.governmentauctions.org/.
2

Nu när du vet var man kan köpa betydligt rabatterade bilar, Det är dags att lära sig om de bästa platserna är att sälja dessa bilar för en vinst. Låt mig börja med att säga att en av de värsta ställena du kan gå är att ett återförsäljaravtal. Kom ihåg, återförsäljare är i branschen för att tjäna pengar genom att sälja bilar. Det är svårt att sälja en bil för en vinst när du försöker sälja den till någon annan som också vill göra en vinst av det. Det är därför du behöver för att fungera som bilhandlare och säljer bilen till någon som faktiskt vill äga den. Ett av de enklaste och vanligaste sätten att göra detta är genom att placera en annons i tidningen. Genom att göra detta är att locka människor som är intressanta i att köpa bilen för ägande och inte människor som vill sälja det för en vinst (minns mitt första råd om var att inte köpa bilar för en vinst). Även om detta kan vara den enklaste och enklaste sättet att sälja en bil, i dessa tider är det inte det mest effektiva eller mest lönsamma.
3

När du placerar en annons i tidningen, det inte bara kostar pengar, men du är bara locka intresse från lokala köpare. För er som inte är mycket skicklig på att använda en dator, kan tidningen vara din bästa insats. Men för dem av er villig att vidga dina vyer och nå ut till fler människor, ja då datorn, och mer specifikt på Internet, är där du vill vända sig till. En bra hemsida som är mycket lik den sekretessbelagda delen av din tidning är http://www.craigslist.org. Denna webbplats tillåter människor från hela landet för att lista artiklar gratis på deras hemsida. De kan lista allt från lediga jobb, till lägenheter för uthyrning, bilar till salu. Craigslist tillåter säljare att få exponering utanför bara säljarens lokala området. Även om det är osannolikt att människor i Kalifornien att köpa något från någon i Florida, är det fortfarande möjligt. Craigslist fungerar inte som en auktion, utan snarare som ett fast pris radannonser avsnitt i en tidning som är tillgänglig för alla. Säljare kan skriva sina egna beskrivningar samt omfatta bilder av objekt till försäljning. När du använder Craigslist verkar vara ett effektivt sätt att "flip" bilar, det är inte så seriösa eller lika effektiv som annan sajt på nätet.
4

Detta leder mig till den bästa och mest effektiva sätt att bläddra bilar för en vinst, och det är att använda eBay Motors, fordonsindustrin arm av eBay-auktioner. För er som inte är bekant med eBay och hur det fungerar, kommer jag att ge dig en överblick av eBays funktioner och exakt vad de erbjuder. EBay ger online marknadsplatser för försäljning av varor och tjänster i USA och internationellt. Marknadsplatserna tillhandahåller online handelsplattformar som gör köpare och säljare att interagera och handla med varandra. EBay liknar Craigslist genom att det ger en online-plattform för att sälja produkter där säljaren ger en beskrivning av objektet för försäljning och även kan ge bilder om de vill. Skillnaden är eBay gör att köpare och säljare att hitta varandra lättare oberoende av plats. Dessutom driver eBay i en auktion format som gör det möjligt för köpare att avgöra det slutliga försäljningspriset baseras på efterfrågan på den produkt som säljs. Säljaren får avgöra vad det klubbade priset startar på och varaktigheten av auktionen, köper budgivarna bestämmer det slutliga försäljningspriset. EBay har bra funktioner som t.ex. "Köp Nu"-funktionen och boka prissättning. "Köp nu" alternativet tillåter säljaren att sätta ett pris som någon kan köpa objektet säljs utan att bjuda på det. Detta pris är vanligtvis väl över Startbud. Den "reserv" pris funktionen tillåter säljaren att bestämma en riktkurs på att objektet måste nå för att den ska säljas. Båda dessa funktioner gynnar säljaren genom att se de objekt säljs på deras villkor och inte någon annans.
5

Vad som verkligen tillåter människor att sälja bilar på eBay och göra en vinst är att människor som ser att köpa saker på eBay letar efter erbjudanden de inte kan få någon annanstans. Det är därför det är viktigt att se till att du får så bra affär som möjligt genom att köpa bilar på offentliga auktioner. Du kan enkelt sälja en bil på eBay för $ 2.000 - $ 4000 mer än vad du betalt för det i en regering auktion, och den som köper den på eBay kommer fortfarande tror att de får ett erbjudande. När ett objekt säljs, sätter säljaren betalningsvillkor och leveransalternativ. Eftersom bilar inte kan sändas, köpare och säljare som ofta upp en plats och tid att träffas och avsluta transaktionen. För att vara säker, alltid se till att det är en plats som du känner dig bekväm där det finns andra människor runt om i fall du misstänker något kan gå fel. Det är där positiv feedback kommer in. Om andra människor har haft positiva transaktioner med dig i det förflutna, gör det att transaktionen går så mycket smidigare och göra dina kunder känner sig mer bekväm att göra affärer med dig.
6

Innan "hoppar in med båda fötter, "Jag föreslår att du tar dig tid att bekanta sig med eBay och eBay motorer genom att besöka deras webbplats http://www.ebay.com och göra lite forskning. Du kanske upptäcker att "flippa" bilar är inte så lätt som det låter och kan inte vara värt din tid. Tänk på att tjäna pengar på egen hand är aldrig lätt, och om "flippa" bilar var så enkelt och framgångsrikt som det låter då skulle alla göra det. Om du bestämmer dig för att det är något du vill göra, människor som behandlar detta som sin egen personliga företag är mer framgångsrika än de som tar denna mindre allvar. Precis som alla företag, är anpassningsförmåga är mycket viktigt. Att kunna ligga steget före genom att hålla dig informerad om eventuella nya uppgifter är mycket viktigt. Jag skulle också rekommendera att sälja några mindre objekt på eBay först innan du börjar sälja bilar. Detta gör att du kan bli bekant med hur eBay fungerar genom mindre transaktioner och även hjälpa till att bygga upp din positiva feedback. Den mest inflytelserika aspekten av företaget eBay är feedback. Vad andra människor säger om dig och de rekommendationer, eller brist där av, att de ger kan vara mycket inflytelserik och påverka mängden affärer du får. Av egen erfarenhet kan jag säga att "flippa" bilar kan vara en mycket givande sätt att tjäna lite extra inkomst. Jakten på "perfekt prissatta bil" som tillåter dig att göra en betydande vinst är som att söka efter gömda skatter. Denna jakt kan vara roligt och givande, men det kan också förvandlas till en besatthet. Kom ihåg, att ha roligt är mycket viktigt och du bör aldrig bli för högt eller för lågt bara för att du hade någon framgång eller vissa svårigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150436.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.