Hur tjäna pengar på Auto eBay säljer delar

Du kan utveckla en lönsam verksamhet genom att sälja bildelar på nätet. Genom att utnyttja Internets mest kända online-auktion webbplats, eBay.com, kan du nå en oändligt större publik än en lanthandel-front skulle ge. Saker du behöver
Internet
Computer
bildelar
Digitalkamera
Paypal-konto
eBay konto
Visa fler instruktioner
Sälja dina bildelar på eBay
1

Inrätta ett eBay säljarens konto. Detta är en enkel process som kan fyllas genom att klicka på "sign-up"-länken på eBay hemsida och svara på några enkla frågor om din identitet. Ett bankkonto och /eller kreditkort krävs vanligtvis.
2

Inrätta ett Paypal-konto. De flesta online budgivare kommer att betala för inköp med Paypal. PayPal.com är en trygg och säker webbplats som erbjuder många handelsfartyg verktyg, bland annat godkännande av alla större kreditkort. Addera 3

Forskning delarna du kommer att sälja. Ju mer information du kan ge till potentiella kunder om du säljer, desto högre auktionspriset du kommer att hämta. Detta kommer också att hjälpa dig att få en uppfattning om vilket pris du vill starta din auktion på.
4

Ta detaljerade bilder av din produkt (er). Se till att notera eventuella skador eller brister på de delar som du säljer.
5

Komponera en korrekt ändå tilltalande beskrivning av det du säljer. Var så specifik som du kan men försök att hålla ditt skrivande så kompakt som möjligt. Den nödvändiga informationen ska formateras i en attraktiv och kondenserad sätt.
6

Inkludera din returrätt och fraktkostnader inom auktionen. Ha din auktion slutet på en
7

helg kväll kommer oftast resultera i de högsta auktion priserna eftersom fler människor surfar eBay vid dessa tillfällen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150442.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.