Hur att lista en bil på Craigslist

Precis som flås en katt, det finns mer än ett sätt att sälja din bil. Från skyltar i vindrutan på tidningsannonser, har människor försökt allt. Nu med den allt populärare på Craigslist, det finns en annan och kanske bättre alternativ att sälja din bil. Instruktioner
1

Innan du kan lista din bil på Craigslist måste du först bestämma dess värde. Kelly Blue Book är ett bra verktyg för att bestämma en begagnad bils värde men du kan också söka på nätet för jämförbara bilar, eller ens be en återförsäljare.
2

Nu när du har ditt pris ditt är officiellt redo att lista din bil. Det första du vill göra är att besöka Craigslist hemsida. Nu väljer din plats, först genom stat eller land, och sedan välja det område som ligger närmast dig.
3

När du har rätt plats att placera din annons på "Posta till sekretessbelagda" på överst till höger på sidan. Därefter klickar du på "till salu" och på nästa sida klicka "bilar och lastbilar."
4

Din nu redo att gå in i all information om din bil inklusive priset, år, gör och modellen, samt funktioner och detaljer. Det är också en bra idé att lägga in bilder för att Garner intresse för ditt objekt. Det är viktigt att ge så mycket information som du kan, men se till att de uppgifter du lämnar är korrekta. När din färdiga klicka "fortsätt" längst ned på sidan.
5

På nästa sida se din annons för att se all information är korrekt, om det sedan på fortsätt och granska villkoren av användning. När du är redo klicka på Acceptera sedan in säkerhetskoden på följande sida och klicka på fortsätt. Du kommer nu att få ett mail från Craigslist, klicka på länken i e-postmeddelandet och du annonsen kommer framgångsrikt att läggas till Craigslist.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150429.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.