Hur får Automobile Sales Leads

Som ägare av en bil försäljningsbolag, väntar på kunder att hitta din återförsäljare och sätta ut några annonser kanske inte tillräckligt --- särskilt i en tuff ekonomi. Få en förståelse för dina kunder och sedan gå hitta dem. Enligt Väg-och resemagasin, skälen till att köpa bilar allt från tristess med en aktuell bil till en önskan om bättre säkerhetsfunktioner. Möta dessa behov och utsikter regelbundet för att hålla kunderna strömmar in Kom också ihåg att när en kund känner sig positivt om att köpa en bil från dig, kan hon vara en mycket värdefull källa till nya leads. Saker du behöver
Business cards
Fliers
Webbplats
Visa fler instruktioner
1

Etablera ett konto med en bilförsäljning webbplats som Autotrader.com, Vehix.com eller Cars.com. Lista dina nuvarande bilar till salu och ger detaljerad information om ditt företag samt foton.
2

Skapa en hemsida som presenterar dina bilannonserna inklusive bilder, priser och funktioner. Inrätta en "Kontakta oss" formuläret för att dra in leads. Lista sajten på ditt visitkort och flygblad så att människor som du möter när du är ute och omkring kan bläddra bland dina bilar och information om din auto företag på nätet.
3

Post flygblad om din bil- sälja tjänster och dela ut vykort högskolor i ditt område. Studenter kan både freshmen som nyligen justera till att vara på egen hand och de som är på väg att uppgradera, vara på jakt efter en ny eller begagnad bil snart.
4

bilda allianser med körning skolans instruktörer som kommer i kontakt med unga och nya förare regelbundet. Ge trafiklärare med flygblad och visitkort som de kan göra tillgängliga för studenter och lägg in i klassrummet. Be instruktörer att förmedla information om studenter som visar ett seriöst intresse av att köpa en bil snart.
5

Köp riktade leder listor med bil förare. Be om en lista över personer som har antingen frågade om en ny bil i ditt område nyligen eller har ett hyresavtal som löper ut snart. Kreditupplysningsföretag, som Experian, sälja dessa listor direkt till företag.
6

Prata med vänner, kollegor och familjemedlemmar som har eller vet av tonåringar (och vuxna) som är på marknaden för ett nytt eller begagnad bil. Ge visitkort till vänner, kollegor och familjemedlemmar så att de kan passera längs korten. Och be dem att ge dig den personens namn, e-postadress eller telefonnummer så att du kan kontakta honom med mer detaljer.
7

Tänk radioreklam. Om du gör det, se till att du har en viss del att erbjuda som hjälper föra människor till din plats eller ringa dig för att fråga och lämna kontaktuppgifter.
8

Kontakta dina tidigare nöjda kunder. Erbjud en remiss betalning om de kan hänvisa dig en ny kund som bestämmer sig för att köpa en av dina bilar. Du kan erbjuda samma incitament att din familj och vänner.
9

visar Besök auto som hålls inom en 50 till 75 kilometers radie från ditt område. Dela ut visitkort till potentiella kunder och nämner några specialbilar som kan vara av intresse för entusiaster i uppslutning. Försök att få varje berörd persons e-postadress, åtminstone, så att du kan kontakta honom senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150178.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.