Hur man säljer en begagnad bil av ägaren

Att sälja en begagnad bil av ägaren för första gången kan vara skrämmande om du inte är beredd att ta itu med människor som gör det hela tiden. Att sälja en begagnad bil är en relativt enkel process, eftersom nästan allt sker på nätet dessa dagar och nästan gratis. Beslutet att spendera pengar för annonser beror på var du bor och hur väl du kan göra först utan dem. Om du är förberedd med nödvändiga vinklar för förhandlingar än att sälja din begagnade bil själv bör vara en vind. Instruktioner
1

Gå på DMV: s hemsida och skriva ut de nödvändiga blanketter för att sälja din bil av ägaren. Du kommer att vilja skriva ut ägarskifte halka. Detta kan fyllas i och undertecknas och skickas in så det finns ingen anledning att gå till DMV personligen.
2

Skriva ut ett köpebrev. Detta kan göras på DMV eller bara genom att göra en sökning. När du säljer en bil ett köpebrev är för din personliga rekord och hjälper till om det finns några juridiska problem senare.
3

Ren och specificera din bil till försäljning. Jag har sålt många bilar och rengöra dem gör en enorm skillnad i försäljningspriset. En ren bil innebär kvalitet för köpare och de är mer benägna att köpa. Börja med att tvätta och detaljer på utsidan. Ta sedan en dammsugare till insidan och torka hela bilen ut med pansarbrytande alla våtservetter.
4

Ta rena bilder på insidan och utsidan av bilen med en digital kamera. Ta en titt på nätet för professionella bilderna för att hitta bra vinklar. Sälja din bil själv kommer att bli lättare med bra bilder, är detta vad som ursprungligen drar folk till att köpa din bil.
5

Lägg upp en gratis annons på Craigslist. Kommer från någon som har sålt massor av bilar, börja med en gratis annons. Craigslist har blivit den första platsen för de flesta människor som vill köpa en begagnad billig bil. Om din bil är trevligare, kommer du vill lista den i en online auto annons tjänst som auto näringsidkare. Detta är de facto plats för att sälja din bil av ägaren.
6

Kelly blå bok hjälper dig att hitta det bästa priset för din bil. Använd den för gratis på nätet.
7

När människor kommer att titta på din bil, ge inte in till låga ballers. Berätta för folk att du har fått en hel del samtal och att det kommer att gå snabbt så att folk kommer att börja bli orolig. Du kanske också vill läsa om att sälja teknik.
8

Ta endast kontanter. Om de vill ge dig en check, gå till banken med dem för att se till att den försvinner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150189.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.