Hur man ersätta en förlorad Vehicle titel i Alabama

Fordon är titeln och registrerad på en person när bilen köps. Titeln är tänkt att följa bil där det går, om det byter ägare, och används som ett sätt att bevisa bilens historia. Titlar används också för att styrka äganderätten och indikerar att bilen inte är stulen. Ibland för mycket gamla bilar eller återtas bilar titeln kommer att saknas på grund av luddiga journalföring eller andra förmildrande omständigheter. Men man kan normalt enkelt och smärtfritt få titeln ersättas. Det finns en liten avgift och några blanketter att fylla ut, men annat än att du är bra att gå. Om du bor i Alabama och behöver ersätta en titel för din bil, följ dessa state-specifika åtgärder. Saker du behöver
Fordonsinformation
Form checkhäfte
MVT-12-1 ansökan om ersättning titel
Visa fler instruktioner
1

Besök webbplatsen som anges i resurser och skriva ut ansökan om ersättning titel (formulär MVT-12-1). Har din fordonsinformation hands (detta inkluderar VIN-nummer, märke, modell och år).
2

Fyll i formuläret med all information om ditt fordon. Var noga med att inkludera ett legitimt skäl för att ansöka om ett nytt för en titel. Maila formuläret och en $ 15 bankväxel eller postanvisning till: Alabama Department of Revenue, Motor Vehicle Division-avsnitt, PO Box 327699, Montgomery, AL 36.132-7699.
3

väntar din titel för att komma med posten. Ditt fall kommer att granskas och om de tilldelas den nya titeln kommer att komma med posten. Men du kommer att få ett brev av deklination om ditt fall inte beviljas. Du kommer då att behöva vänta på att återinföra eller avgöra om det är en enastående kvarstad på din bil eller inte (bokstaven kommer att ge dig en anledning till deklination).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150138.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.