Hur ska jag sälja min bil?

Du har flera olika alternativ på hur man säljer din bil. Din bästa alternativet beror på hur mycket tid du har, hur snabbt du behöver för att sälja din bil, och hur mycket pengar du vill få för din bil. Innan du säljer

Har din bil rengöras och detaljerat innan du försöker sälja den. Om du ska göra en privat försäljning, har dina underhållsjournaler händig och all annan information som en potentiell köpare kanske vill veta. Addera Trade-in
p Om du köper en bil för att ersätta bilen du säljer, kan du byta in det till generalagenten. Det är bäst att veta andrahandsvärde innan du gör din affär med återförsäljaren. Detta sätt, du gör att du får en hel del för ditt inbyte, och du kan även använda din bil i förhandlingarna.
Carmax

Du kan sälja din bil till Carmax om du vill ta hand om försäljningen omedelbart. Det fina med detta alternativ är att Carmax inte kräver att du köper en av sina bilar, de kommer att betala kontant för din bil oavsett. Du kommer att få ungefär andrahandsvärde förtecknas i Kelley Blue Book.
Mekaniker /Broker


Om du gillar tanken på att göra en privat försäljning, men don ' t vill ta itu med allt krångel, kanske du kan anlita en mäklare, som kommer att debitera dig ungefär sex procent av försäljningspriset, men kommer att hantera alla detaljer för dig.

Du kanske kan hitta en mekaniker som kommer att marknadsföra och sälja din bil för dig. Prova lokala mekaniker, inte kedjor. Du kan förhandla om en avgift med honom, och det kommer förmodligen att likna den avgift som många mäklare avgift.
Privat Salu i

​​Du får mest pengar för din bil genom att göra en privat försäljning. Detta är tidskrävande och kan vara frustrerande. Du behöver en bra plan om du vill göra en privat försäljning. Vara beredd att ta en hel del telefonsamtal om din bil.

Medföljer alltid alla som vill ta en provtur. Detta hjälper till att förhindra stöld av din bil och oftast uppmuntrar potentiella köparen att köra försiktigt.

Du kan annonsera din bil på många olika sätt. Kör runt med en skylt i fönstret. Parkera bilen någonstans med en skylt. Se till att den är parkerad i ett livligt område där många människor kommer att se det. Du kan lägga upp en annons på nätet på craigslist. Du kan också annonsera i lokala tidningar dedikerade till att sälja bilar. Dina möjligheter är oändliga - använd din fantasi Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150152.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.