Hur man sälja en gammal bil för Parts i Toronto

Förr eller senare, alla har en bil som måste säljas, så att de kan göra plats för en nyare bil. Ibland bilen är så gammal och sliten att den inte kan säljas för transport. När detta händer, är bilen såld för delar, som kommer att användas av personer med liknande bilar i behov av reparation. Det är lättare att göra för dem som bor i Toronto. Staden, som ligger i den kanadensiska provinsen Ontario, har ett överflöd av ställen att sälja en gammal bil för delar, vilket gör det lättare att sälja skräp bilar än någon annan plats. Om du har en gammal bil tar upp plats i ditt hem, följ denna sammanfattning att lära sig att sälja den för delar i Toronto. Instruktioner
1

överväga att ta din gamla bil till en auto återförsäljare i Toronto. Det finns flera bilhandlare i Toronto som kommer att acceptera någon bil som inbyte, oavsett om det går eller inte. Dessa återförsäljare kommer att sälja bilen för skrot och sätta din bakom ratten i en ny bil. Detta är oftast det enklaste sättet att bli av med din gamla bil om du planerar på att få en ny bil ändå. En lista med auto återförsäljare i Toronto kan hittas i avsnittet Resurser nedan. Ta reda på hur mycket lokala skrotningsanläggningarna i Toronto kommer att ge dig för din gamla bil
2

. De flesta skrotningsanläggningarna betalar du beroende på vikten av den råa metallen. De flesta bilar säljs med en hastighet på 100 dollar per ton, även om detta kan variera från år till år, beroende på efterfrågan på stålskrot. Vissa skrotningsanläggningarna kommer sedan sälja enskilda delar från bilen, medan andra kommer helt enkelt krossa bilen och markera det som ska smältas så återvunnet metallskrot. En lista över skrotningsanläggningarna i Toronto-området kan hittas i avsnittet Resurser.
3

överväga att sälja din bil till Green Car Auto Recycling. Detta företag är liknar andra skrotningsanläggningarna i Toronto. Men detta företag kommer att bogsera din gamla bil bort gratis, och annonserar att de kommer att slå någon annan prisuppgift. Så om du inte är nöjd med priset som citeras av skrotningsanläggningarna i föregående steg, har du minst ett alternativ för någon som kommer att slå det priset. Du kan kontakta Grönt Återvinning Car Auto genom att ringa (416) 881-4832 eller genom att besöka dem online på Green Car Removal hemsida.
4

Placera en radannons i de lokala tidningarna. Det finns tjugo tidningar i Toronto som erbjuder ett sekretessbelagda avsnitt. En lista över dessa finns i avsnittet Resurser. Försök att publicera en annons i Bildelar delen av platsannonser. Du kan också bära annons i bilar till salu avsnitt, så länge du är mycket tydlig när han säger att bilen säljs för delar.
5

Skicka en kopia av din radannons på craigslist webbplats. Craigslist webbplatsen är i huvudsak en Internet platsannonser portal. Webbplatsen är uppdelad geografiskt, och Toronto har en egen sida på webbplatsen. Posting ditt meddelande till Cars delen av webbplatsen kommer att hjälpa till att dra uppmärksamheten till den gamla bilen som du försöker sälja. Annonsen är inte bara gratis att lägga upp, men kan också innehålla bilder, så att en potentiell köpare kan se exakt vad de ska köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150121.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.