Tillståndsplikt för en Pennsylvania Auto Dealer

staten Pennsylvania kräver att fordonsindustrin återförsäljarna ansöka om och få tillstånd innan du säljer eller köper bilar. Pennsylvania bryter ner sina licenskrav beroende på vilken typ av fordon en återförsäljare vill sälja (såsom nya bilar, begagnade bilar, motorcyklar, etc.). I Pennsylvania, kan en återförsäljare säljer bara de fordon som kategoriseras av licensen eller licenserna som han eller hon besitter. För att lämna ett fordon återförsäljaravtal Initial License Application, måste en bilhandlare uppfylla ett antal krav. Ägarkrav

För att få en licens, måste ägaren eller ägarna av bilfirma lämna vissa uppgifter. Varje ägare, delägare eller medlem av styrelsen skall lämna en detaljerad historik över varje individs senaste fem årens anställning. Dessutom måste varje ägare fylla i och lämna in en begäran om kriminellt förflutet Kontrollera. I Pennsylvania, genomför den statliga polisen dessa säkerhetsprövning.
Place of Business

Pennsylvania dikterar de fysiska kraven och vilken typ av struktur som en återförsäljare måste äga för att sälja bilar. Varje anläggning som används för att sälja bilar måste följa Pennsylvania Construction Code lagens krav. En bilhandlare display område måste ge tillräckligt med utrymme för att visa minst fem bilar med dörrar öppna, och återförsäljare måste säkerställa tillräcklig belysning och bra omdöme för alla utomhus display områden. Anläggningen skall även ha ett kansli för att lagra filer och en telefonlinje. Ett tecken eller symtom ska visa namnet på återförsäljaravtalet och måste bifoga till byggnaden eller hänga från ett område synlig för allmänheten. Återförsäljarna måste också bokföra drifttimmar. Slutligen måste byggnaden uppfylla zonindelning förordningar och lokala byggnormer.
Bevis Behörighet

licensansökan skall innehålla en ifylld ansökan om bilhandlare Registrering Plattor. Återförsäljarna måste också bevisa att de har bundna varje plats för ett minimum på $ 20.000 genom att sända in en ifylld Bond Form. Återförsäljare måste ha fått ett intyg om Beläggning från Department of Labor och industri för varje byggnad som används för att sälja bilar. Sökandena skall även lämna en kopia av ett hyresavtal bra i minst sex månader, eller handling till fastigheten, och en aktuell telefonräkning eller annat bevis på att generalagenten upprätthåller en fungerande telefonlinje. Dessutom måste varje säljare har redan fått en säljare Initial License Application eller säljare byte av arbetsgivare /reaktivering Application. Om återförsäljare för avsikt att sälja nya bilar, då ägaren (s) måste innehålla två kopior av franchiseavtalet från biltillverkaren och bevis om överensstämmelse med § 9 Styrelsens Fordon lagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150230.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.