Hur man skapar en faktura för att sälja din bil

Om du säljer din bil på egen hand, kommer köparen behöver bevis på försäljningen för när han får bilen registreras. Typiskt ett köpebrev används när folk säljer en bil på egen hand, men kan en faktura kan användas i stället för eller som tillägg till detta köpebrevet. Mycket av samma uppgifter ingår på varje dokument. Du kan snabbt och enkelt skapa en faktura på egen hand. Saker du behöver
ordbehandlingsprogram
Visa fler instruktioner
1

Skapa ett nytt dokument i ett ordbehandlingsprogram, t.ex. Microsoft Office eller Open Office. Skriv "Vehicle Faktura" längst upp på sidan.
2

Gör en sektion längst upp på sidan för säljarens uppgifter samt datum för försäljningen. Var noga med att lämna tillräckligt med utrymme för att mata de faktiska detaljerna när du säljer bilen.
3

Ange i de detaljer som hänför sig till bilen. Inkludera märke, modell, år, VIN, mätarställning, och huruvida fordonet används eller nytt. Lämna ett utrymme för försäljningspriset till höger om dessa detaljer.
4

innehåller ett avsnitt för betalningsinformation om du gör köpet ska finansieras på en avbetalningsplan. Detalj någon handpenning belopp accepteras, när betalningarna ska göras,
5

Lägg alla betalningar och antalet betalningar., I en disclaimer mot bottnen, att bilen säljs i befintligt skick . Om du inkluderar någon typ av garanti du behöver inte nämna att i stället.
6

Lämna utrymmen i botten för köpare och säljare både att underteckna och datera fakturan när försäljningen är klar. Detta kan åstadkommas genom att göra flera långa rader över sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150207.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.