Hur man säljer en bil i Missouri

Det är inte svårt att sälja din bil i Missouri, men som i alla tillstånd Department of Revenue har särskilda regler du måste följa. Den här artikeln förklarar vad du måste göra, och dessutom grunderna i marknadsföring din bil. När allt, vill du behålla krångel och arbete till ett minimum när du säljer en bil i Missouri. Saker du behöver
Titel eller tillverkarens ursprungsintyg
Aktuell säkerhet och utsläppsrätter inspektion
Köpebrev formulär
Lien frisättning (om tillämpligt)
Show Mer Instruktioner
1

Samla alla nödvändiga dokument tillsammans som du behöver för att sälja en bil i Missouri. Du måste ha en titel eller en tillverkares ursprungsintyg att sälja en bil. Om du inte har en titel, kontakta institutionen för Revenue att få en dubblett titel (det finns en länk till deras hemsida i slutet av denna artikel). Du måste också ge köparen nuvarande utsläpp och säkerhetsintyg inspektion. Om det finns en kvarstad på fordonet, behöver du en panträtt släpps innan du kan sälja den. Slutligen måste du ha ett köpebrev. Du kan använda länken nedan för att skapa ett köpebrev med online-programvara.
2

Vet vad köparen är ansvarig för. Den person som köper din bil är ansvarig för att vidta de handlingar till ett motorfordon kontor och överföring av äganderätt och registrering och betala moms.
3

Förbered din bil till försäljning. För att ställa in ett realistiskt pris, hitta bilar marknadsvärdet på Kelly Blue Book (se länken nedan). En ren och välfungerande vård blir lättare att marknadsföra så har bilen stämde upp och detaljerat. Ta bort alla personliga saker från bilen. Det är en bra idé att ta bort eventuella etiketter eller personliga dekaler samt.
4

Market din bil med flera reklam metoder. Du kan placera annonser på nätet, i guider bil att köpa och i tidningar. En bra teknik är att sätta upp en webbsida med fotografier av fordonet och inkludera webbadressen i dina annonser. Att sätta upp flygblad på anslagstavlor gemenskapsbulletin är också ett bra sätt att locka potentiella köpare.
5

Avsluta transaktionen enligt de regler som anges av Missouri Department of Revenue. Fyll i lämpliga avsnitt på titeln (speciellt mätarställningen), underteckna den och ge den och de övriga handlingar (se steg 1) till köparen. Ta bilen taggarna innan leverera bilen till köparen. Slutligen, ta köpebrevet ett motorfordon kontor inom 30 dagar för att registrera försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150105.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.