Hur kan jag hitta värdet på en 1988 bil?

Definitionen av en begagnad bil innehåller nya bilar som har kört av dealern mycket och på gatan för första gången. Ett fordon tillverkat 1988 kvalificerar sig som en begagnad bil. Många faktorer beaktas vid uppskattningen av värdet på begagnade fordon: diagram och detaljerade listor från ansedda källor kan ge alla de svar du behöver för att upptäcka det sanna värdet av din begagnade bil Saker du behöver
Kelley Blue Book
Muskel bil och heta tidskrifter rod
Library Access
Classic car kataloger (on-line)
Visa fler instruktioner
Muscle, Classic och Lager begagnade bilar Defintions
1 Vissa fabrikat och modellbilar lämpar sig väl för modifiering och höjer värdet.

Sök ut kataloger över begagnade bilar som täcker "klassiska" och "muskler" definitioner bil. Definiera exakt märke, modell och årsmodell på din bil innan du påbörjar sökningen. Ta reda på om din bil är en "klassiker" som har "lager" och originaldelar. Bestäm om ditt fordon räknas som en högpresterande "muskelbil, som har större motorer och krati mönster. Biblioteket kan vara en bra källa till information. Den har oftast böcker om specifika märken, årtal och modeller.
2

Hitta en populär webbplats muskel bil som har arkiverade artiklar och bilder som rör de senaste samlaren trender och muskel värden bil. "American Muscle Car" (se "Referenser") innehåller detaljerade listor över eftertraktade högpresterande fordon som lista optimala värden. När du har hittat det år och modell av bilen, skriv ner motorn specifikationer och eftermarknaden förpackningar av andra som är listade. Jämför dem med din lista.
3 Klassiska bilar förlitar sig mer på märke och modell popularitet.

Hitta de populära veteranbil guider på nätet. Klassiska bilar kan bestämmas genom stil, komfort, popularitet, tillförlitlighet och estetik överklagande. Skriv bara in "Classic Car Guides" eller en liknande term. Du hittar informationsfönster som kräver att du lista dagen, göra och modell på din bil. Du kommer då till en annan länk som har listor över ditt fordon. The Kelley Blue Book har den största och mest kompletta veteranbil guide tillgänglig ( se "Referenser").
4

Kontrollera om din bil inte uppfyller kraven på en muskel eller klassisk bil. Om den inte gör det har du en typisk lager begagnad bil. Kelly Blue Book förser standard begagnad bil guide för alla begagnade bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150039.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.