Hur man avgör marknadsvärdet av Automobile

Om du köper en bil eller redo att sälja din egen, är det viktigt att du bestämmer vad marknadsvärdet av bilen är. En bils marknadsvärde är baserat på jämförelse prissättning för liknande fordon och bilens skick. Men hur jämför du priser och bestämma en bils värde? Med lite forskning, kan du bestämma ett marknadsvärde för en bil på nolltid. Saker du behöver
Bil
Pencil
Pappersarbete Papper
från generalagenten
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Titta på din bil. Finns det några märkbara bucklor? Gör allt arbete? Med hjälp av en penna, skriva ner eventuella problem bilen har, såsom kala däck eller ett överföringssystem som behöver bytas ut. Också, anteckna körsträcka på fordonet.
2

Läs pappersarbete. Om du har den ursprungliga pappersarbete från generalagenten, kontrollera att se om det fanns några tillägg på fordonet vid tidpunkten för köpet, dvs, de alternativ som inte är standard på fordonet, såsom aluminiumfälgar, en CD-spelare eller en taklucka. Skriv ner de tillägg på ditt papper.
3

Gör en lista på allt annat som är speciellt med din bil. Om du sätter in en CD-spelare eller bilen har nyligen målats, skriva ner det.
4

Gå till en av de många seriösa online webbplatser bil värdering, såsom Kelley Blue Book, NADA guider eller Edmunds.
5

Klicka på begagnad eller ny bil, och fyll i formuläret som du uppmanas att använda den information du skrev på papperet. Webbplatsen bör fråga dig om skick, egenskaper och körsträcka på bilen.
6

recension värderingen informationen. Du har din verkliga marknadsvärdet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150017.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.