Hur man använder Kelley Blue Book att bedöma en bilens värde

Den Kelley Blue Book har blivit en branschstandard för att bestämma värdena av bilar i Amerika. Vare sig nya eller gamla, bilar från alla tillverkare är representerade i Kelley Blue Book, och bokens hemsida finns en enorm databas som är lätt åtkomlig när du vill bedöma en bils värde. Det är också gratis att använda, vilket gör det till en otroligt värdefull resurs för vanliga konsumenter. Saker du behöver
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Gå Kelley Blue Book webbplats (se Resources nedan). Den Kelley Blue Book hemsida erbjuder ett stort utbud av alternativ, inklusive information om nya och begagnade bilar, samt priser försäkringar och recensioner.
2

Klicka på "Nya bilar" menyalternativ för att komma prissättning Information för nya bilar du är intresserad av att köpa. Klicka på lämplig märke och modell samt en lista med alternativ visas. Helt enkelt välja den modell du vill ha och bilens MSRP och fakturerat värde visas.
3

Klicka på "begagnade bilar" menyalternativet för att bedöma värdet av en begagnad bil. Välj lämpligt märke, modell och optioner år och klicka på "OK" i alternativ rutan.
4

Välj lämplig villkor för din bil. Till exempel, om din bil har lite att inga yttre skador (endast mindre repor och stötar) och har ingen historia av större skador eller reparationer då det kunde anses "bra" skick. För mer uppenbara kosmetiska eller andra skador, kanske du vill lista bilen som vara i "Fair" tillstånd.
5

Välj vilken typ av bil värde du funderar på att etablera. Detta är viktigt: det andrahandsvärde på en bil skiljer sig från sin privata fest transaktionsvärdet, vilket gör det viktigt att skilja. Klicka bara på länken som leder till det värde du vill upprätta och klicka "OK." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149985.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.