Hur man bestämma värdet på ett fordon

Oavsett om du är i marknaden för en ny eller begagnad bil, eller bara vill sälja din egen bil, är det viktigt att veta värdet av bilen. Prissättning ett fordon behöver inte vara en svår uppgift. Det finns många resurser som du kan använda för att bestämma värdet på en bil, de alla använder en grundläggande formel. Värdet kommer att baseras på året, märke, modell och skick bilen. Det finns tips om hur man köper, sälja eller byta in en bil på dessa resurser. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

veta årsmodell, märke och modell av fordon. Använd en ansedd källa såsom bil guider finns på nätet eller vid offentliga bibliotek. De mest använda resurserna är Kelley Blue Book, Edmunds och National Automobile Dealers Association (NADA). De är en kunnig resurs på vad bilen värdet är som ett inbyte eller priset en person kan acceptera att betala från en privat säljare.
2

Bestäm cylindrarna i motorn. Många av samma bilar har olika motorer i dem, om det är en V8 eller en fyra-eller sex-cylindriga fordon. Motorn gör en skillnad, en del människor är intresserade av makt och lyhördhet i en motor, och andra är mer intresserade av bränsleekonomi
3

Undersök priset med alla ytterligare alternativ fordonet. innehåller. Extra funktioner såsom bak-och passagerarsidan krockkuddar, en CD-spelare eller en taklucka alla lägga till priset på fordonet enligt GMAC Financial Services hemsida. (Se referens 1, andra punkten under ". Bedöma värdet av mina Vehicle")
4

Bestäm tillståndet för fordonet genom att granska den för repor, stötar, bucklor och skicket på klädseln inuti fordonet. Om klädseln är färgade, uppvisar en hel del eller slitage eller slits, kommer detta minska värdet.
5

Vet skick nödvändiga delar såsom när däcken köptes, eller om bromsen skor är ungefär slitna. Alla dessa saker minska värdet om någon kommer att behöva byta ut dem snart efter att köpa bilen.
6

Be att få se underhållsjournaler om du är i marknaden för att köpa en bil och ha dessa redo om du säljer din bil. Att hålla oljan förändrats på ett konsekvent grundläggande påverkar i hög grad livslängden för ett fordons-och reparationskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150019.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.