Hur man kan räkna ut en bil till ett värde

Oavsett om du köper eller säljer en begagnad bil, en av de viktigaste delarna är att identifiera bilens verkliga värde. Att känna bilens värde är det bästa sättet att veta om du får en bra affär. I fråga om försäljning av ett fordon, räkna ut en bils värde är det bästa sättet att se till att du får så mycket pengar som möjligt. Bedömning av värdet av en bil är relativt rättfram. Instruktioner
1

Navigera till Kelly Blue Book pris estimator (se Resurser) och ange informationen som krävs. Hit "GO" för att starta nästa sida. Ange fordonets detaljerna inklusive körsträcka, transmission och andra detaljer för att få en korrekt uppskattning av värdet på din bil.
2

Gör en lista över eventuella tillägg eller ändringar som du har gjort att höja värdet på en bil. Motor förbättringar, hissar upphängning på lastbilar och stadsjeepar, eller anpassade stereoapparater är alla egenskaper som kan driva försäljningen priset uppåt.
3

Titta över fordonet efter något som kan skriva sitt värde. Stora bucklor eller repor i lacken, kan rostfläckar eller spruckna glas sänka alla priset för inbyte eller försäljning.
4

Stanna fordonet flera återförsäljare som är specialiserade på bilmärke i ifrågasätta och be om ett handels-i uppskattningen. Försök att få dessa beräkningar skriftligen så att du kan shoppa din bil runt för bästa pris.
5

Titta på sajter som Craigslist eller AutoTrader.com att få en uppfattning om vad liknande fordon säljer för . Lokala efterfrågan och trender kan ha en stor inverkan på din slutliga priset. Till exempel kan det vara lättare att få ett högre pris för en pickup på landsbygden än i en stad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150064.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.