Om Kelley Blue Book

Den Kelley Blue Book är en av de största prissättning guider tillgängliga för att hjälpa återförsäljare och konsumenter med försäljning av fordon. Kelley Blue Book har en webbplats för kundens bekvämlighet i att utvärdera den verkliga kostnaden både nya och begagnade fordon. De erbjuder även prissättning guider för husvagnar, husbilar, vattenskotrar och snöskotrar. Historia

Skapa Kelley Blue Book bil guider marknadsvärde blev heltid verksamhet av Kelley familjen 1962. Innan dess drev familjen återförsäljare som säljer både nya och begagnade bilar. Detta ställer in dem i perfekt läge för att vara utmärkta utvärderare av den pågående kostnaden för vehicles.For nästan 40 år innan de säljs återförsäljaravtalet, distribuerade Les Kelley en lista till andra återförsäljare av bilar som han ville att reparera och sälja. Denna "lista" blev standard för analys av lämpliga marknadsvärdet av ett fordon baserat på Kelley rykte. Den naturliga utlöpare av denna lista var att skapa en regelbunden publikation som tillhandahålls up-to-date information fordonet prissättning för både säljare och återförsäljare alike.In 1993, förutsatt Kelley sin första konsument upplagan av Kelley Blue Book för bilar. År 1995 startade företaget en hemsida laddning $ 3,95 per prissättning rapport. Efter många klagomål från kunder, bestämde Kelley Blue Book att göra prissättningen rapporter gratis och generera intäkter från reklam på sin webbplats istället.
Betydelse

Kelley Blue Books används för att noggrant utvärdera värdet av ett fordon. Denna tjänst är nu tillgänglig för alla på Internet och kraftigt hjälper konsumenterna att värdera bilar till salu. Denna guide ger kunderna tre prissättning värden av ett fordon: handel i värde, privat fest försäljningsvärdet och rekommenderat värde

andrahandsvärde speglar kostnaderna förväntas med inbyte till en återförsäljare.. Privat fest värde är kostnaden för att köpa en bil från en privat säljare. Föreslaget är priset återspeglar återförsäljaren begärt pris.
Funktioner

Kelley Blue Book erbjuder en rad tjänster för konsumenterna. Inte bara kan du få ett exakt värde för din egen bil baserad på din position, men du kan också utvärdera nya bilar. Kelley Blue Book krisar fordon per år, märke och modell. Konsumenter kan göra sökningar efter kategorier som sedans, stadsjeepar, minibussar eller hybrider.
P Det erbjuder också funktioner fordonsjämförelse och bränsle jämförelser ekonomi till stöd konsumenter i sina inköp. Kelley ger också en sekretessbelagd fordon notering försäljning avsnittet från Autotrader.

Nya och begagnade bilar värderas utifrån de alternativ på bilen, körsträcka, fordonets skick och geografiskt område. Detta ger konsumenterna möjlighet att fastställa en ungefärlig värde för sina fordon eller ett fordon som de kan köpa.
Överväganden

Kelley Blue Book ger konsumenterna möjlighet att göra en adekvat bedömning av deras fordon värdet i förberedelse för försäljning till en återförsäljare eller privat fest. Denna tjänst utbildar också konsumenterna om de aktuella kostnaderna för nya och begagnade fordon. Kelley ger extra resurser i form av artiklar om att köpa och sälja bilar, försäkringar, och många aspekter av fordonets försäljning och underhåll.
Extra tjänster

Kelley Blue Book också erbjuder konsumenterna omfattande ny bil granskning och betyg. Denna omfattande del av sin webbplats kan hjälpa köpare före köpet. Dessutom erbjuder den en hel sektion av utvärdering gas körsträcka på en bil för att visa bränsleeffektivitet för att hjälpa dig att välja en praktisk bil. Kelley ger också Carfax fordon rapporter för att bedöma historien om ett eventuellt köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150008.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.