Hur får man det verkliga värdet av din bil

Veta värdet på din bil är en bra utgångspunkt om du funderar på att sälja den eller byta den. Det bästa sättet att få ett exakt värde på din bil är genom att använda Kelly Blue Book hemsida. Genom att skriva in informationen på ditt fordon, inklusive märke, modell, år och skick, kommer du att få en så korrekt värdering på din bil som möjligt. Följ proceduren och skriva ut resultaten när du går att sälja eller byta in din bil. Instruktioner
1

Öppna upp din webbläsare och gå till "Kelly Blue Book" hemsida. Klicka på "Go" bredvid begagnade bilar.
2

Ange år, märke och modell från listrutorna. Märke är tillverkare som Ford, Honda och Nissan. Modellen är den typ av bil som erbjuds av nämnda tillverkare. Till exempel gör av Nissan fordon inkluderar Altima, Maxima, Pathfinder, Quest och Xterra. Om du är osäker, kan du också välja kroppstyp, som sedan, SUV och pickup, från diagrammet nedan rullgardinsmenyn.
3

Ange ditt postnummer när du blir ombedd.

4

Klicka på en av fyra alternativ: "andrahandsvärde", "Private Party Value," "Rek värde" eller "Certified Pre-Owned värde." Andrahandsvärde är värdet på din bil om du var handeln den till en återförsäljare som en del av en delbetalning mot en ny bil. Private Party är det värde för att sälja din bil till en köpare direkt. "Rek Value" är värdet på bilen om du skulle köpa den nya från en återförsäljare. "Certified Pre-Owned värde" är det pris du skulle få om du köpte den från en återförsäljare som omfattas av återförsäljarna CPO (huvudsakligen en garanti). Din bästa insats är andrahandsvärde. Detta kommer att få dig nära den mest exakta värdet på din bil som det tar hänsyn till fordonets skick förutom andra faktorer.
5

Klicka trim från listan över alternativ på nästa skärmen. Till exempel kommer en Nissan Altima i flera olika trim-2.5 S Coupé 2D, 2,5 S Sedan 4D, 3,5 SE Sedan och 4D. Rådgör med din bils dokumentation om du är osäker. Du kommer att tas till en annan skärm.
6

Ange mätarställningen. Kontrollera alla rutorna nedan körsträcka för att lista alla de funktioner som finns i bilen. Standardfunktioner för ditt märke, modell och trim - servostyrning, kommer elektriska fönsterhissar, luftkonditionering, etc.) redan kontrolleras. Ytterligare funktioner som du kan välja är soltak, MP3-spelare, navigationssystem etc. Klicka på "Fortsätt." Webbplatsen kommer att beräkna och ge dig ett rekommenderat värde på din bil.
7

Klicka tillståndet. Dina val är "Utmärkt", "Bra", "rättvis" och "Poor." Nedanför varje alternativ är en beskrivning av vad varje tillstånd innebär. Bestäm vilken beskrivning stämmer med din bil och klicka på "Fortsätt." Du kommer att tas till en skärm där du kommer att få värdet på din bil baserad på alla de kriterier du angivit, inklusive tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150069.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.