Var kan jag ta reda på mitt bil är värd?

Oavsett om du säljer din bil, handel det in, eller försöka hitta värdet på din bil efter att göra förbättringar, det finns olika resurser för att ta reda på hur mycket din bil är värt. Många av dessa alternativ är tillgängliga på nätet. Kelly Blue Book

En av de vanligaste resurser för att hitta värdet på ett fordon är Kelly Blue Book. Denna resurs listar beloppet din bil är värd i en mängd olika förhållanden. Online-versionen av Kelly Blue Book kan du välja fordonets skick, körsträcka och mer.
Edmunds

Liksom Kelly Blue Book, Edmunds specialiserat på att tillhandahålla den skrivs marknadsvärdet för din bil. Deras hemsida finns också ett avsnitt med konsument recensioner så att förare kan läsa om de erfarenheter andra har haft med liknande modeller. Addera ditt fordon Bedömning
p Det finns olika Företag som erbjuder bedömningar för inrikes, utrikes, antikt och renoverade fordon. Ett alternativ för den här tjänsten är Auto Bedömning Network, som erbjuder tjänster i flera delstater.
Återförsäljare
p Om du planerar att byta in din bil, återförsäljaravtalet som du planerar att köpa kommer att uppskatta bilens värde. Dessa uppskattningar är oftast lägre än de värden som finns i Kelly Blue Book och Edmunds.
Sök Online
p Det finns flera webbplatser med programmering som kommer att uppskatta värdet på din bil . Två populära alternativ är Autos.AOL.com och Autos.Yahoo.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150026.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.