Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man ska värdera Överdriven gasförbrukning bilar

Enligt en studie från National Highway Traffic Safety Administration, var den genomsnittliga körsträckan för en personbil under 2009 27,5 miles per gallon. Men det finns en enorm skillnad i gasförbrukningen på olika bilar. Baserat på den information som fueleconomy.gov, kan du kontrollera den genomsnittliga körsträckan för en modell av din bil. Om du sedan beräkna den faktiska körsträcka, kan du avgöra om din bil använder en överdriven mängd bensin. Saker du behöver
penna och papper
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Navigera till fueleconomy.gov och klicka på "hitta en bil" i den övre navigeringsmenyn. Välj årsmodell på din bil, följt av märke och modell av bilen. Sökresultaten kommer att berätta den genomsnittliga körsträckan för din bil baserad på motorväg eller stadskörning. Anteckna resultatet.
2

Fyll bensintanken när du nästa sätta bensin i bilen. Anteckna avläsningen på din vägmätare.
3

Låt bensintanken köras till minst halvtomt. Fyll bensintanken till full och spela in både hur mycket bensin du sätter i bilen och mätarställning. Subtrahera den första mätarställningen från andra mätarställning. Detta kommer att avgöra hur många miles du körde.
4

Dela antalet miles drivs av de liter bensin pumpas in bilen på den andra fylla upp. Detta kommer att ge dig den aktuella mätningen för hur många miles din bil kan köra på en enda gallon bensin. Jämför det med antalet från fueleconomy.gov att avgöra om din bil använder gasbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135471.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.