Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Tecken på dålig gas i en bil

De tre främsta orsakerna till bensin föroreningar är oxidation, kolväte exponering och vatten förorenas. Alla tre typer av gas nedbrytning så småningom leda till ett misslyckande i jämn gasförbrukning samt igensatta spridare bränsle. Som ett resultat, kommer din motor blir troligen trög och okänslig. Svårighet Starta motorn

Hög kvalitet bensin innehåller en viss grad av dispergeringsmedel-detergenttillsatser, som håller bensinen fri från föroreningar som orsakar igensättning. När leverantörerna misslyckas med att tillhandahålla en viss nivå av dessa detergenttillsatser till deras bensin, kan bilens injektorer bli igensatta. Så småningom leder igensättning till minskad bränsletillförsel till motorn, vilket resulterar i en svår motor som kan behöva upprepade försök att äntligen engagerar.
Brist på Hästkrafter

motor som är svag medan du kör, på grund av dålig gas, är svag för samma anledning som en motor har svårigheter att komma igång som en följd av sub-par bensin: igensättning av injektorer, och försvagad bränsletillförsel. Den reducerade bränsletillförsel orsakas av bebyggda förorenande inlåning från gasen orsaka dålig tomgång och upprepade motorstopp. Dessutom har förorenat eller utspädd gas inte bränner liksom rent, högvärdigt gas, vilket resulterar i sämre motoreffekt.
Motorn arbeta på

Engine körs på oftast uppstår när bensinen har spätts ut och försvagats med vatten, vilket orsakar oregelbundna och /eller ofullständig förbränning. Resultatet är en motor som fortsätter att verka på ett förstoftningsförfarande sätt, även efter det att bilen har stängts av. Efter några sekunder, kommer bilens motor ryser slutligen till ett stillastående.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135291.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.