Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hybridbil Gas Fakta

Hybridbilar är bränsleeffektiva fordon som använder två bränslen. Hybrider använder även energibesparande funktioner som gör detta transportsätt är en av de bästa på körsträcka och därmed kostnadseffektiviteten vid tankning vid pumpen. Automatisk avstängning

Automatisk avstängning eller viloläge stopp är en funktion i hybrider som stänger av gasen motorn när hybriden är inaktiv. Med den här funktionen reducerar bränsle avfall.
Driving

Hybrider spara bensin när friläge och cruising. Hybrider också använda el från batteriet för att driva bilen när föraren manövrerar fordonet vid lägre hastigheter.
Bromsenergiåtervinningen

När föraren använder bromsarna på hybridfordon, är den energi som skapas under denna process överförs till generatorn, som omvandlar en del av denna energi till elektrisk ström. Generatorn sedan överför denna kraft till batteriet.
Drive /Assist

Elmotor enhet /hjälpa är en egenskap hos en hybrid som hjälper bilen med passerande, accelererande och klättring kullar. Kör /bistå tillåter hybrider att ha mindre motorer som minskar behovet av bränsle på grund av lägre vikt.
Design

hybrid var avsedd för staden och att vara en bränslesnål bil som ger mindre utsläpp i miljön. Aerodynamik, en lägre vikt och en mindre motor bidrar till hybriden förmåga att spara pengar på bränslepåfyllning kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135074.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.