Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Lägga Fuel Stabilizer till bensin

Bensin är gjord av organiska föreningar som förändras över tiden . Vad som en gång ett ämne som , när det blandas med syre , förutsatt effekt för en förbränningsmotor , i stället blir ett ämne som kan bilda en gummiartad återstod eller ta på en lack -liknande kvalitet som kan täppa upp bränsleledningar . Men om du vet att du har bensin som inte kommer att användas under minst 2 månader , kan du bevara den genom att lägga bränsle stabilisator . Detta kommer inte bara att bevara bensin , men det kommer också att bidra till att förebygga skador som inträffar på din bränslesystemet från nedbrutna bensin . Saker du behöver
Bränsle stabilisator
Bensin
Visa fler instruktioner
1

Köp ett bränsle stabilisator såsom STA - BIL och tillräckligt bensin för att fylla tanken i den maskin som du lägger på stabilisatorn .
2

Bestäm hur mycket stabilisator du behöver lägga till tanken . Den allmänna regeln är att lägga ett uns av stabilisator för varje 3 till 5 liter gas , men läs på etiketten på flaskan stabilisator för att se vad tillverkaren rekommenderar . Om du inte vet hur stor din bensintank är , bör din instruktionsbok har den informationen . Tillsätt stabilisator till tanken .
3

Fyll bensintanken upp ( detta förhindrar kondens uppstår ) , och kör motorn i ca 10 minuter så att stabilisatorn går helt igenom bränslesystemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135054.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.