Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Bensin Lagring Lagar

Bensin lagar i allmänhet varierar beroende på den stat där du transporterar, lagrar och använder bensin. Dock har den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) en uppsättning riktlinjer för att hålla någon hantering bensin säker. Containrar

Transport och lagra alla brandfarliga vätskor i godkända behållare i volym på fem liter eller mindre på en gång. Godkända behållare är av metall eller plast med en fjäderbelastad lock, pip dold och övertrycksventil. Burkarna måste också ha en varningsetikett. Företag som Factory Mutual Engineering, Underwriters 'Laboratories eller en federal myndighet godkänna behållare för bensin.
Varningsetiketter

Alla behållare skall ha en märkning som anger innehållet, kvantitet och brännbarhet av bensinen i behållaren. Varningsetiketter skall framgå att behållaren inte bör hållas nära lågor och värme. Visa gula varningsdekaler på en väl synlig plats.
Förvaring

Förvara aldrig bensin i ett hem, kontor eller annan byggnad bostad eller sysselsättning. Fyll behållaren 95 procent och stäng behållaren tätt. Förvara behållaren i solen och på en plats runt 80 grader. Om du lagrar bränslet för en lång tid, använder ett bränsle stabilisator för att förhindra att bränslet från att bryta ner. Addera Transport

Förvara bränslebehållare i bakre delen av fordonet, bålen eller flaket borta från alla värmekällor. Ta försiktighet under transport för att undvika spill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135370.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.