Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man tar bort en Cummins bränslepump

Dieselmotorn i Dodge fordon har en enorm mängd vridmoment. Öka denna makt genom att justera eller byta ut din bränslepump till en mer kraftfull, eftermarknad tillägg. Bränslepumpen är inte alltid nödvändigt för en bil, men det är i en Dodge. På äldre motorcyklar, ingen bränslepump behövs. I dessa fall, matar gravitation bränsle till motorn via bränsleledningen. I fallet med moderna fordon, är bränslepumpen behövs. Placering av Cummins bränslepumpen och ta bort det kan göras med noggrann uppmärksamhet. Saker du behöver
skruvmejsel
Spetstång
Öppen och sluten skiftnycklar
Rags
Visa fler instruktioner
1

Hitta Cummings bränslepumpen i brandväggen i bilens hytt på motorns passagerarsidan. Torka av toppen och baksidan huset för att ta bort smuts och sot.
2

Lossa din mutter rök justering överst på bränslepumpen. Detta kommer att ta bort locket som sitter över lasten leverans våren och kolven. Kolven är något förskjuten i botten. Du kan vrida kolven när locket avlägsnas.
3

Vrid kolven ca 180 grader. Förskjutningen kolvens motsatta sidan kommer att vara på samma plats som bränsletillförsel stift. Sätt tillbaka locket på bränsletillförsel kolven. Dra åt skruven rök justering håller locket på plats.
4

Avlägsna metallkragen längst ner av bränslet justeringsbult. Leta membranet som håller ned kolven bränsletillförseln. Hitta skruven effektjusteringskanalen som är låst i läge med en mutter. Lossa låsmuttern med din nyckel, tillräckligt för att skruva loss den från sin position. Avlägsna metall krage som är runt bulten basen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135637.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.