Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka & Motor Performance

Körning kan bli dyrt. Det är kostnaden för bilen, följt av underhåll, däck, registrering, inspektioner - går listan på och på. Medan de flesta av dessa är oundvikliga, är ett område av kostnaden som förarna har viss kontroll över den mängd gas som de använder. Medan kostnaden för bensin varierar med lite hänsyn till konsumenterna och köpa det är ett oundvikligt faktum av körning, kan försiktiga bilister tillämpa olika tekniker för att se till att de använder mindre bränsle, deras motorer utföra mer effektivt och de får mer valuta för sina pengar. Instruktioner
1

köpa en bränslesnål bil. Det första steget för att förbättra gas körsträcka och motorns prestanda är att ha en solid grund. Köpare bör handla för att hitta den bästa balansen mellan bränsleekonomi och prestanda. Ett användbart verktyg för att göra detta är Förenta staternas Department of Energy bränsleekonomi webbplats för information, som har de vanliga gas körsträckor för bilar som sträcker sig från nutid till 1986 (se Resurser).
2

bra användning av väg-tid. Många förare bränner bränsle genom att ineffektiva vägar till flera stopp, genom att göra mer än en resa till samma destination och genom att köra korta sträckor istället för att gå eller cykla. Istället för att köra till hörnet, till exempel, försök gå, jogga eller cykla. Planera färdvägen som möjliggör för den kortaste körsträckan mellan flera stopp. Sätt upp en bilpool med medarbetare där varje medlem roterar köra för gruppen.
3

Drive på ett effektivt sätt, accelererar i rimlig takt och vistas på eller i närheten av skyltad hastighet. Enligt US Department of Energy, de flesta bilar använder gas i snabbare takt när de överstiger 60 miles per timme och bränna ännu mer på grund av accelerationen orsakas av inkonsekvent hastighet. Istället för fortkörning eller accelerera snabbt, bibehålla hastigheten vid eller nära 60 mph på motorvägen när du använder farthållaren för att säkerställa en jämn hastighet saknar ständiga förändringar.
4

Ta hand om bilen. Byt oljan ofta och se till att motorn får all rutinmässig förebyggande underhåll så att den fungerar effektivt. Om problem uppstår med bilen, få dem fast omedelbart och korrekt istället för att skjuta dem. Se till att däcken är ordentligt pumpade och i balans så att motorn inte behöver arbeta så hårt för att köra bilen.
5

Stäng av bilen av när kliva ut. Även om det kan vara frestande att lämna en bil på tomgång när du kör in i huset eller göra ett snabbt stopp, här bränner gas för absolut ingen anledning. Tomgång bilar bränner gas samtidigt inte kommer någonstans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135450.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.