Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man sparar Gas i en SUV

När folk tänker på fordon som är ekonomiskt att köra, sällan tänker de på en sport utility vehicle. Medan stadsjeepar är ofta som bränsleslukande fordon, folk köper dem ofta på grund av sin storlek och sin mångsidighet. Om du äger en SUV, men du önskar att det kunde uppnå bättre bränsleekonomi, kan du göra en insats för att spara gas genom att införa små förändringar i din bil som kan lägga bränslebesparingar på ett stort sätt, utöver de besparingar du kommer att få genom efter de vanliga bränslesnål körning tips - inga långa tomgång gånger, startar ingen jackrabbit, reducerade motorvägshastigheter, upprätthålla rätt däcktryck, och liknande. Instruktioner
1

Transportera inte föremål ovanpå din SUV på pakethållaren. Objekt på biltaket kommer oundvikligen att skapa en areodynamic dra och göra din bil att använda mer bränsle.
2

Ta ut löstagbara säten om du sällan eller aldrig använder dem. Enligt Union of Concerned Scientists, för varje 100 kg. vikt du transport, kommer bilens bränsleekonomi minska med 1 till 2 procent.
3

Välj ett kompakt reservdäck över en full-size däck. En mindre reserv kommer att ta upp mindre plats och väger dessutom mindre.
4

Undvik att använda 4-wheel drive-funktion, om din SUV har det, om det inte är obligatoriskt. Denna funktion kräver ökad bränsleanvändning, så om du inte verkligen behöver det, inte använder den.
5

bort specialanpassade eller tung fabrik Släputrustningen, inklusive rör stötfångare, om du inte 't använda dem för tunga bogsering jobb. Dessa lägger en avsevärd mängd av extra vikt och minska bränsleförbrukningen. Satsa på en löstagbar kula eller avtagbar lätta Släputrustningen istället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135077.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.