Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka med en Dodge 1500 RAM

Dodge Ram 1500 ser snygg och även lite sexig, men i genomsnitt bara 20 miles per gallon (mpg) gör ingenting för din plånbok. Den goda nyheten är att även om du inte kan uthärda tanken på nedskärningar, det finns sätt att maximera din gas körsträcka. Instruktioner
1

Drive enligt lagstiftningen. Inte bara är de på plats för din säkerhet och andras säkerhet, de hjälper din lastbil också. Fortkörning, liksom den överdrivna bromsning som kommer med fortkörning, slösar din bensin. Om möjligt kör 60 miles per timme (mph) eller lägre för maximal körsträcka.
2

Städa ur din lastbil. Visst, det är bra för dragande barnens fotboll utrustning, som ny grill, eller alla de verktyg som du kan behöva, men det gör inte något för din bensintank. 100 extra pounds i sängen av din lastbil kan motsvara en körsträcka minskning på upp till 2 procent. Dra runt bara vad som är nödvändigt och lossa lastbilen så snart som möjligt.
3

Stäng av motorn. Tomgång din lastbil medan du väntar på din betydande andra att gå in i ytterligare en butik eller medan du pratar med din granne bränner upp din gas med en hastighet av exakt 0 miles per gallon. Det är motsvarigheten till att kasta en dollarsedel i elden plats.
4

Drive in överväxeln. Detta kommer att göra din motorns varvtal minskar, vilket inte bara sparar gas, men minskar slitaget på motorn.
5

Tune upp din lastbil. Lastbilar som inte får regelbundna tune-ups kan slösa upp till 4% av din gas. Glöm inte däcken. Under-pumpade däck kan göra att du förlorar så mycket som 3,3% av ditt bränsle.
6

Kombinera dina resor. Om du måste plocka upp din mormor från kyrkan vid 7:00 pm, men du verkligen vill ha en ostburgare på 4:00 PM, försök att hålla ut. Med många små resor kommer att slösa mer gas än om du går ut en gång och göra alla dina ärenden på en gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135107.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.