Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Bensen Densitet

Bensen är en organisk kemisk förening gjord av lika delar kol och väte, och är en naturlig komponent i råolja, bensin och cigarettrök. Det är ett känt cancerframkallande ämne och regleras hårt av den amerikanska regeringen. Kännetecken

Vid rumstemperatur är bensen en färglös vätska med en söt lukt och mycket brandfarliga. Det avdunstar snabbt, men väger mer än luft och tenderar att bosätta sig i låga områden. Det löses inte fullständigt i vatten och kommer i allmänhet flyta ovanpå som olja.
Använder

Bensen gång användes som en olja tillsats grund av dess höga brännbarhet, men dess skadliga hälsoeffekter orsakade US Environmental Protection Agency att reglera användningen av det. På senare tid har bensen varit en del av andra kemikalier som används för att tillverka plaster, hartser, nylon och syntetiska fibrer, smörjmedel, gummi, färgämnen, tvättmedel, läkemedel och bekämpningsmedel.
Faror

Effekter av exponering för bensen relaterar direkt till längd och intensitet exponering. Som ett cancerframkallande, kan bensen orsaka cancer efter långvarig och ihållande exponering i ångform eller förorenat vatten. Det kommer också att orsaka anemi som den infekterar benmärgen och håller den från att producera nya röda blodkroppar. Exponering kan också orsaka illamående och yrsel, med döden, om de lämnas därhän, eftersom den allvarligaste faran.
Density

Densiteten av bensen är ca 0,88 g per milliliter . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135434.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.