Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Sifon gas från en F150 Gas Tank

Om du har en bil med gas i tanken som gått sönder eller behöver bara lite mer gas för gräsklipparen, suga gas ur din Ford 150 är en lösning för att inte låt din gas gå till spillo. En sifon skapar ett vakuum och tillåter gas att strömma ut från ett rör som är placerat i bensintanken. När gasen lämnar tuben, tvingar vakuumet det att dra in nya gas från tanken, att skapa en cykel som kan tömma en bensintank till nära tom eller sifon precis den mängd du behöver. Saker du behöver
Clear slang (3/4- till 1-tums diameter) katalog Steg pall
gasbehållare
Visa fler instruktioner
1

Skär genomskinliga slangen minst 6 meter lång. Slangen ska vara tre fjärdedelar till 1 tum i diameter för bästa flöde. Om röret är också, stor kan det vara svårt att uppnå den nödvändiga sugning.
2

Twist av gasen cap till Ford F150 bensintanken. Sätt i ena änden av röret genom hålet där du normalt skulle placera munstycket bensinstation.
3

Steg på steg pall som ska placeras bredvid Ford 150 bensintank. Den fria änden av slangen måste vara högre än i slutet av gastank sug att fungera korrekt.
4

Sätt den fria änden av slangen i munnen. Börja att suga på slutet för att dra bensin upp genom röret.
5

Titta det genomskinliga röret för gasen. För att undvika misstag intag gas, suga långsamt. När gasen är 2 inches bort från munnen, täta änden av röret med tummen.
6

Nedre änden av röret som tummen tätar i en tom gasbehållare. Gasbehållaren ska placeras på marken för att underlätta flödet av gas i behållaren.
7

bort tummen från slutet av röret för att påbörja flödet av gas.

8

Crimp slangen för att stoppa flödet. Låt gå för att starta flödet av gas om du behöver en annan behållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135528.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.