Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur mycket gas Gör en SUV Använd?

Sport Utility Vehicles har undvikit de strängare körsträcka standarder som ställs på personbilar eftersom de ursprungligen var byggda på lastbil ramar. Men oron över bränsleekonomi och tillkomsten av hybridbilar ökar successivt bränsleekonomi för stadsjeepar, även om de större versionerna är fortfarande bränsleslukarna jämfört med små ekonomiska bilar. Historia

Naturvårdsverket ändrade körsträcka standarder för alla fordon för 2008 år, med hänsyn till tidigare ignorerade faktorer såsom acceleration, kallt väder, högre hastigheter och luftkonditionering användning. Förändringen sänkte körsträcka uppskattningar för många stadsjeepar, från 6 till 16 procent i vissa fall. Ford Expedition, till exempel sjunkit från 14 miles per gallon i staden och 12 mpg mellan 2007 och 2008, och från 20 mpg till 18 mpg på landsväg.
Storlek

Biltillverkare erkänner tre allmänna kategorier av stadsjeepar: små, medelstora och stora. GMC Yukon och Chevrolet Tahoe anses stor, är Ford Explorer och Jeep Grand Cherokee medelstora och Hyundai Tucson och Mercury Mariner V6 anses små stadsjeepar.
Små stadsjeepar

mest bränsleeffektiva små stadsjeepar var fyrcylindriga bilar, med de bästa tre alla hybrider. Ford Escape hybrid, Mazda Tribute Hybrid och Mercury Mariner Hybrid varje kom in på 34 mpg i staden och 31 mpg på landsväg. Hybrider har ofta bättre stad betyg eftersom ökad användning av bromsarna hjälper driva fordonet

De två icke-hybrider med bästa bränsleekonomi var Jeepar med manuell växellåda -. Kompassen och patriot, båda med betyg av 23 mpg . i staden och 29 på motorvägen

De två värsta små stadsjeepar i fråga om körsträcka var också Jeepar - Wrangler med ett genomsnitt på 15 mpg stad /landsväg och Liberty med ett genomsnitt på 16 mpg. Addera Medelstora stadsjeepar

För mellanstora SUV, hybrider återigen hade den högsta bränsleekonomin mätt av den federala Department of Energy och Naturvårdsverket. Lexus RX hybrid och Toyota Highlander hybrid båda kom in med ett genomsnitt 26 mpg stad /landsväg betyg.

Värsta mellanstora stadsjeepar var Jeep Commander 8 cylinder, och Landrover LR3, vardera med en genomsnittlig av endast 13 mpg, ett betyg som matchar de värsta stora stadsjeepar.
Stora stadsjeepar

hybrider ledde också pack med stora stadsjeepar i kategorin bränsleeffektivitet. Chevrolet Tahoe Hybrid och GMC Yukon hybrid båda hade en genomsnittlig stad /landsväg rating 21 mpg.

Föga förvånande ledde stora stadsjeepar botten av kategorin i fråga om dålig körsträcka. The Cadillac Escalade, Chrysler Aspen, Dodge Durango, Ford Expedition och Nissan Armada vardera hade en genomsnittlig 13 mpg stad /landsväg rating bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135187.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.