Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Tappa en Vespa Gas Tank

Dränering gas från en Vespa bensintank är inte så lätt som dränering gas från en bil. Innan du kan tömma gas från en Vespa skoter, är det ofta nödvändigt att först ta bort sin bensintank, speciellt i äldre skoter modeller. Specialverktyg som erhållits från en Vespa delar leverantör krävs också för att göra jobbet. Chansen är att de inte kan vara lätt tillgänglig i ditt närområde bil leverans butik. Saker du behöver
Ratchet förlängning
kråkfot Lack skiftnyckel
tunnare
Kullager och muttrar och bultar
skyddsglasögon
Rengöring handskar
1 liter saltsyra
1 bit kork
Air kompressor eller WD-40
Visa fler instruktioner
1

Leta tanken stål gas under Vespa säte. Använd en ratchet förlängning och en kråkfot skiftnyckel för att ta bort dess mutter. Om din maskin är en bakmonterad mössa, måste du ändra skiftnyckel för att ta bort muttern och sedan tanken.
2

Efter att tanken har tagits bort, häll thinner i det, följt av bollen lager och muttrar och bultar. Skaka tanken. Du kan använda tunnare ensam om tanken inte är rostig eller om bränslet har inte tjocknat.
3

Bär skyddsglasögon och rengöring handskar. Anslut tankens hål med en kork och hälla saltsyra i den. Skruva sedan på locket igen och skaka tanken med kraft, om det är dåligt rostig. Därefter dränera syran helt i en behållare.
4

Efter sista droppe syra har dränerats, torka ut tanken med en kompressor eller genom att spraya WD-40 i den.

5

inspektera noga varje tum av tanken, kolla efter rost hål eller hål. Om rost kvar, inklusive lös rost, upprepa steg 3 och 4. Gör en slutbesiktning och bestämma om din nuvarande tank är fortfarande användbar eller om den behöver bytas ut mot en ny tank.
6

Slutför processen för användbara tankar genom att ta den till en professionell som kan täta dess insida med hjälp av korrekta tätningsmedel och tätning tekniker. Försök inte att göra denna process, eftersom felaktig hantering kan skada din tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135261.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.